Ποιός γνωστός ποδοσφαιριστής φλερτάρει με την Σάσα Μπάστα;

Οι φήμες για το ειδύλλιο και τα φιλιά στο Facebook

Ποιός γνωστός ποδοσφαιριστής φλερτάρει με την Σάσα Μπάστα;

Την «μανία» της Σάσας Μπάστα φαίνεται να επιβεβαιώνουν οι φήμες που θέλουν τον Κώστα Μήτρογλου να την «πολιορκεί» στενά τον τελευταίο καιρό! Στο μεταξύ, η ξανθιά έχει στο Facebook της φωτογραφίες με... άλλον!

Τι σου είναι βρε παιδί μου αυτή η Σάσα; Πρώτα είχε δεσμό με τον Παναγιώτη Τσαχτσίδη της ΑΕΚ, μετά τα βρήκε με τον Χρήστο Μανιάτη του Πανιωνίου και τώρα πήγε στον... Μήτρογλου!

Πιο μεγάλη fan του ποδοσφαίρου δεν πρέπει να υπάρχει στην Ελλάδα, αν και το Σασουλίνι τους χωρίζει τους ποδοσφαιριστές και μένει με το... διαρκείας στο χέρι.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao», ο παίκτης του Πανιωνίου και η ξανθιά διασκέδασαν πρόσφατα στο νυχτερινό κέντρο «Caramela», όπου ο ποδοσφαιριστής «προσγείωσε» στα πόδια της ό,τι λουλουδικό είχε και δεν είχε το μαγαζί!

Άγνωστο παραμένει αν η Σάσα απέκρουσε ή όχι τα ερωτικά σουτ του Κώστα, όμως, στο Facebook της την βλέπουμε να φιλιέται με άλλον!

Ποιός είναι αυτός ο αψηλός, ποιός είναι αυτός ο τύπος;

Μακάρι να ξέραμε να σας λέγαμε! Παναγιώτης λέγεται, αγνώστων λοιπόν στοιχείων.

Κι αν ο φερόμενος ως σύντροφος στο Facebook δεν είναι ποδοσφαιριστής, τουλάχιστον θυμίζ��ι κάτι από... Τσαχτσίδη, ελέω του ονόματος!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top