Γέμισε καρούμπαλα η Lady Gaga!

Με... εξογκώματα στο πρόσωπο εμφανίστηκε η τραγουδίστρια

Γέμισε καρούμπαλα η Lady Gaga!

Λες και την είχαν δείρει τα εξαγριωμένα πλήθη εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό σόου η Lady Gaga, καθώς το πρόσωπό της ήταν γεμάτο εξογκώματα! Μάλιστα, η τραγουδίστρια φορούσε μάσκα, την οποία έβγαλε αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοικτό...

Αν νομίζατε πως μετά το φόρεμα με τις μπριζόλες στα μουσικά βραβεία MTV η Gaga δεν θα έβρισκε κάτι εξίσου εξωφρενικό να κάνει, απατάσθε: καρούμπαλα σε σχήματα πυραμίδας έβαλε στο πρόσωπο και βγήκε στην εκπομπή του Jay Leno!

Η νέα εμφάνιση - σοκ είχε και συνέχεια, αφού η τραγουδίστρια φορούσε μαύρο διάφανο νεγλιζέ που άφηνε τα μαύρα της εσ��ρουχα στη φόρα...

Όπως διευκρίνισε η ίδια, τα καρούμπαλα δεν βγήκαν μετά από... ξύλο, αλλά είναι εμφυτεύματα που τοποθετήθηκαν με χειρουργική επέμβαση! Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλέσει τον εαυτό της «εξωγήινο, ανθρωποειδές, υβριδικό θηλυκό».

Κι αν δεν το είχατε ξαναδεί το εξογκωματικό, τότε να σας ενημερώσουμε πως είναι η νέα extreme μόδα για όσους βαρέθηκαν (ή δεν έχουν χώρο για άλλα) σκουλαρίκια και τατουάζ!

Τον σάλο της, πάντως, τον πέτυχε ξανά η Gaga: πολλοί την κατηγορούν ότι επηρεάζει τους νέους με μια τόσο επικίνδυνη μόδα, ενώ ο εκπρόσωπός της δεν απάντησε εάν η τραγουδίστρια έκανε όντως την επέμβαση ή ο... μακιγιέρ έκανε το θαύμα του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top