Συναινετικό διαζύγιο Πηλαδάκη - Παπαδημητρίου

Οριστικό τέλος στον γάμο του επιχειρηματία με την ηθοποιό;

Συναινετικό διαζύγιο Πηλαδάκη - Παπαδημητρίου

Τέλος στο γάμο τους με συναινετικό διαζύγιο φαίνεται πως είναι έτοιμοι να βάλουν ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, έπειτα από 7 χρόνια και πολλές «φουρτούνες» στην κοινή τους ζωή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός δεν κατάφεραν να λύσουν οριστικά και δια παντός τα προβλήματα στον γάμο τους, παρά και το ότι στο παρελθόν είχαν δώσει ευκαιρίες για να τα ξαναβρούν.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 2 χρόνια, όταν το ζευγάρι -που έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Διονύση και τον Φίλιππο- σταμάτησε τις κοινές εμφανίσεις και έκανε διακοπές χωριστά. Ήταν τότε που ο Κώστας Πηλαδάκης απαθανατίστηκε στην Κρήτη όχι με την σύζυγό του, αλλά με τους κολλητούς του φίλους, Αντώνη Ρέμο και Νίκο Βέρτη.

Ωστόσο, το ζευγάρι είχε καταφέρει να ξεπεράσει τον σκόπελο για χάρη και των παιδιών, όμως, αυτή τη φορά φαίνεται πως ο οριστικός χωρισμός είναι αναπόφευκτος.

Φήμες μιλούν ακόμα και για τρίτο πρόσωπο, «φωτογραφίζοντας» την πρώην Σταρ Ελλάς Βάλια Κακούτη, με την οποία ο επιχειρηματίας ήταν στην ίδια παρέα στην Μύκονο το καλοκαίρι που μας πέρασε και, πιο πρόσφατα, στη σουίτα ποδοσφαιρικού αγώνα.

Πάντως, πηγές προσκείμενες στον Κώστα Πηλαδάκη διαψεύδουν τα περί τρίτου προσώπου, επισημαίνοντας πως ο επιχειρηματίας έχει να δει το μοντέλο από τον περασμένο Νοέμβριο.

Όπως λένε οι πληροφορίες, το ζευγάρι είναι πιο κοντά από ποτέ στο να βγάλει συναινετικό διαζύγιο, ενώ και οι δύο κρατάνε χαμηλούς τόνους αρνούμενοι να κάνουν δηλώσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top