Κοκκίνου - Μπόγρης: μαζί στο σούπερ μάρκετ!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του νέου ζευγαριού

Κοκκίνου - Μπόγρης: μαζί στο σούπερ μάρκετ!

Μόλις πριν από μία εβδομάδα έγινε ευρέως γνωστό πως η Έλλη Κοκκίνου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του μπασκετμπολίστα Γιώργου Μπόγρη και οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού είναι γεγονός! Ο φακός «τσάκωσε» την τραγουδίστρια και τον 22χρονο μαζί για ψώνια.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Ciao», η Έλλη και ο Γιώργος περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί, φροντίζοντας πάντα να κρατούν κρυφή τη σχέση τους από τα αδιάκριτα βλέμματα, όσο μπορούν τουλάχιστον...

Άλλωστε, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο τους αφήνουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, που προσπαθούν να περάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η τραγουδίστρια και ο μπασκετμπολίστας σπάνια θα βγουν στα πολυσύχναστα στέκια της Γλυφάδας, ενώ προτιμούν να πηγαίνουν προς Λαγονήσι και Λαύριο, όπου τα πράγματα είναι πιο ήρεμα.

Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι μοιράζεται στιγμές τις καθημερινότητας, όπως τα ψώνια, πάει για καφέ και φαγητό, αλλά και μένουν σπίτι βλέποντας DVD. Όταν βγαίνουν με παρέα, μαζί τους είναι λίγοι και εκλεκτοί φίλοι, που τους εμπιστεύονται για την διακριτικότητα και την εχεμύθειά τους.

Πάντως, μετά το διαζύγιό της, η Έλλη φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του Γιώργου τον άνθρωπο που την έκανε να χαμογελάσει ξανά και να νιώσει ασφαλής συναισθηματικά.

Εξάλλου, το παραδέχθηκε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της: «χαμογελάω αβίαστα, χαμογελάω χωρίς να το σκέφτομαι, ξυπνάω και είμαι χαρούμενη, κοιμάμαι και είμαι χαρούμενη. Αυτό είναι το σημαντικό, τα έχω βρει με τον εαυτό μου πια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top