Victoria Beckham: «Γερνάω παρέα με τον πιο τέλειο άντρα»

«Δεν φρικάρω που μεγαλώνω»

Victoria Beckham: «Γερνάω παρέα με τον πιο τέλειο άντρα»
Φαίνεται πως η τέταρτη εγκυμοσύνη της έβαλε μυαλό και την ωρίμασε περισσότερο. Ξεχάστε την «κλασσική» Victoria Beckham που όλοι γνωρίσαμε. Ξέρετε. Την fashionista, με τον πολύ αδύνατο σωματότυπο και το μπλαζέ ύφος.

Αυτή η Victoria, ανήκει στο παρελθόν. Η «καινούργια» Victoria, είναι πολύ πιο φυσική και λιγότερο «στημένη» από ποτέ. Δηλώνει ευτυχισμένη μαμα, σύζυγος και επαγγελματίας, και όχι μόνο το λέει, αλλά και της φαίνεται!

Η 36χρονη σταρ, φωτογραφήθηκε για το τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Allure, και μίλησε για όλα:
Για τα παιδιά της:«Το σπίτι μας είναι ένα πολύ χαρούμενο. Τα παιδιά τρέχουν συνεχώς τριγύρω, γελάνε, και παίζουν μεταξύ τους. Γελάω πολύ περισσότερο απ΄όσο νομίζουν οι περισσότεροι. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είμαι στο Los Angeles με τα παιδιά μου, να μαγειρεύω και να ζω ρομαντικές στιγμές».

Για τον σύζυγο της David Beckham: «Δεν φρικάρω που μεγαλώνω. Γερνάω με τον πιο τέλειο άντρα που θα μπορούσε να έχω συναντήσει ποτέ. Με την αδερφή ψυχή μου. Η ζωή είναι τέλεια».

Για την εμφάνιση της: «Για πρώτη φορά νιώθω ο εαυτός μου. Αυτή είμαι εγώ: πιο φυσικά μαλλιά,και ακόμα πιο χαλαρός τρόπος ντυσίματος. Νιώθω πολύ πιο χαρούμενη προσωπικά αλλά και επαγγελματικά»Για τα επαγγελματικά της: «δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή απ΄όταν λαμβάνω e-mail που με πληροφορεί ότι η Demi Moore, η Madonna, η Drew Barrymore και η Blake Lively, επέλεξαν ένα από τα φορέματα μου για να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί».

*Να υπενθυμίσουμε ότι η Victoria Beckham το τελευταίο διάστημα λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία…

Δείτε στο βίντεο τα παρασκήνια της φωτογράφησης…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top