«Ο Ματέο δεν είναι και... πρώτο μπόϊ»

Ποιος παρουσιαστής σχολίασε τον αγαπημένο της Ελένης έτσι;

«Ο Ματέο δεν είναι και... πρώτο μπόϊ»

Τις φωτογραφίες του Ματέο Παντζόπουλου με την Ελένη Μενεγάκη στις κούνιες σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και το Πρωινό mou το πρωί της Τετάρτης. Εκεί ήταν που ο παρουσιαστής μίλησε για τον αγαπημένο της Ελένης, λέγοντας ότι «δεν είναι και πρώτο μπόϊ…»

«Δείτε τώρα εδώ τι έχει γίνει: Η Ελένη και ο Ματέο φοράνε το ίδιο μπουφάν! Τόσο αγαπημένοι είναι που εμφανίζονται με τα ίδια ρούχα! Είναι πολύ ωραίο που πάνε και κάνουνε κούνια. Σαν παιδάκια είναι...»

«Κι ο Ματέο κορμάρα Γιώργο…» του είπε η συνεργάτιδά του Σάσα Σταμάτη. «Τι εννοείς;», την ρώτησε εκείνος. «Ότι είναι κορμάρα Είναι αδύνατος, γυμνασμένος, είναι πολύ καλός!», ανταπάντησε εκείνη.

«Ε δεν είναι όμως και πολύ ψηλός. Δεν τον λες δηλαδή και πρώτο μπόϊ!», είπε ο Λιάγκας.

«Πάγωσε» το πάνελ και δεν έβγαλε λέξη. Την κουβέντα συνέχισε η Φαίη που είπε ότι φαίνεται σα να πήγαιναν κάπου συγκεκριμένα και σταμάτησαν για λίγο εκεί και προφανώς συνέχισαν.

Βέβαια, ο άνθρωπος είπε την άποψή του για το ύψος του αγαπημένου της Ελένης. Απλά το βέβαιο είναι, ότι για τα δεδομένα του Λιάγκα που είναι και δύο μέτρα, στην κυριολεξία, ο Ματέο δεν είναι και πολύ ψηλός. Ε πόσος να ήταν βρε Γιώργο μου; Να είναι όλοι «ΦΑΣΟΥΛΕΣ» λίγο δύσκολο. Δε��τε πώς τον σχολίασε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top