«Οταν πρωτοήλθα στην Ελλάδα, δούλευα σε πιτσαρία»

Τί λέει γνωστό καλλιτεχνικό δίδυμο για την Ζ. Μακρυπούλια

«Οταν πρωτοήλθα στην Ελλάδα, δούλευα σε πιτσαρία»

Στο προσκήνιο έρχεται ξανά το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια και των ικανοτήτων της στην υποκριτική. Η Βίκυ Βολιώτη και ο Κρις Ραντανόφ, που πρωταγωνιστούν στην παράσταση Ανώνυμη Αγία ή Μια κανονικότατη ιστορία, δίνουν την δική τους απάντηση για το θέμα: «Η ηθοποιία είναι ένας χώρος όπου όλοι στο τέλος θα κριθούμε. Αν κάποιος είναι ηθοποιός ή όχι στο τέλος θα φανεί. Σαφέστατα είναι καλό να έχεις τελειώσει δραματική σχολή, να είσαι μορφωμένος, καλλιεργημένος γιατί όλα αυτά είναι εφόδια στην δουλειά σου. Αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή δεν έχεις σπουδάσει υποκριτική, δεν μπορείς να είσαι καλός ηθοποιός. Όλοι οι καλοί παντού χωράνε».

Με αφορμή το θέμα του έργου στο οποίο παίζουν, τον έρωτα, οι δύο ηθοποιοί απαντούν εάν είναι ερωτευμένοι. «Είμαι ερωτευμένη. Αν και ο έρωτας σου αφήνει κάτι ωραίο, αλλά και κάτι επώδυνο», λέει η Βίκυ. «Κι εγώ είμαι ερωτευμένος αυτόν τον καιρό. Γιατί για μένα, ο έρωτας είναι κάτι που έχει ημερομηνία λήξης. Είναι λογικό», συμπληρώνει εκείνος.

Αποκαλύπτουν επίσης την άποψή τους για την προσωπική τους ζωή: «Θεωρώ ότι είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται δημόσια γιατί δεν ενδιαφέρει κανέναν. Απαιτεί πολύ χρόνο και πολύ κόπο να ασχολείσαι με την προβολή της προσωπικής σου ζωής και εγώ αυτόν τον κόπο δεν θέλω να τον καταβάλω. Είμαι καιρό σε μία σχέση, αλλά ο γάμος δεν με απασχολεί καθόλου. Δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει».

Αλλά και την σχέση τους με τα χρήματα: «Όταν πρωτοήλθα στην Ελλάδα, δούλευα σε πιτσαρία ως διανομέας και μπορούσα να κάνω δύο δουλειές και να περνάω καλύτερα. Με δεδομένο ότι η δουλειά του ηθοποιού είναι αβέβαιη και πολλές φορές τρέχεις από την μία δουλειά στην άλλη, χωρίς πολλά χρήματα στην τσέπη σου, εγώ δεν δίστασα. Κυνήγησα το όνειρό μου και ας είχα να περάσω τον μήνα με 500 ευρώ. Για μένα το χρήμα είναι αναγκαίο κακό για να τρως και να ζεις. Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσα να βγάζω πολλά και να μπορώ να δίνω σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Τίποτα περισσότερο».

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top