Kim Kardashian: τα κάνει ΟΛΑ on camera!

Δείτε την σε προσωπικές της στιγμές

Kim Kardashian: τα κάνει ΟΛΑ on camera!
Βλέποντας την Kim Kardashian, αναρωτιόμαστε ένα πράγμα: υπάρχει τίποτα που να μην έχει κάνει on camera; Η 30χρονη σταρ που έγινε διάσημη μέσα από τα ριάλιτι shows στα οποία πρωταγωνιστεί με την οικογένεια της, δεν έχει αφήσει προσωπική για προσωπική της στιγμή που να μην την δημοσιοποιήσει!
Τι κι αν πρόσφατα δήλωνε «συγκλονισμένη» με την ροζ κασέτα που διέρρευσε το 2007 και η οποία την έδειχνε με τον τότε φίλο της Ray J σε άκρως προσωπικές στιγμές; Η Kim φαίνεται πως δεν βάζει μυαλό και αποφάσισε να επαναλάβει το ολίσθημα.

Σε ένα από τα επεισόδια του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians» η Kim σε ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, έρχεται πολύ… «κοντά» με τον σωματοφύλακα της. Τόσο κοντά που οι δυο τους αρχίζουν να φιλιούνται, το πάθος φουντώνει, ο ένας δεν παίρνει τα χέρια του πάνω απ΄τον άλλον και καταλήγουν να κλείσουν τις κουρτίνες του δωματίου αν και ξέρουν ότι εκείνη τη στιγμή τους καταγράφουν οι κάμερες!
Το επόμενο πρωί, το ζευγαράκι εμφανίζεται χωμένο κάτω από τα σεντόνια του δωματίου, να φιλιέται και πάλι on camera (αυτή τη φορά με ανοιχτές τις κουρτίνες). Οι δυο τους έχουν μόλις ξυπνήσει και όπως θα δείτε και από τιε φωτογραφίες, κοιτιούνται όλο έρωτα μεταξύ τους.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο, τραβήχτηκε πολύ καιρό πριν η Kim αρχίσει να βγαίνει με τον τωρινό της έρωτα και μπασκετμπολίστα Kris Humphries. Φανταστείτε λοιπόν, πόσο θα ευχαριστηθεί όταν δει τα… «καμώματα» ��ης καλής του!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top