Τι είπαν στην Μενεγάκη για την ηλικία της και λιποθύμησε;

«Φωτιά» της άναψε τηλεθεάτρια 25 ετών!

Τι είπαν στην Μενεγάκη για την ηλικία της και λιποθύμησε;

Κόντεψε να ακούσουμε την Ελένη Μενεγάκη να αναφωνεί «θα καταρρεύσω»: τηλεθεάτρια της εκπομπής ετών 25 την «έστειλε αδιάβαστη» όταν της είπε ότι έχει την ηλικία της μητέρας της!

Την «νίλα» την έκανε η Ειρήνη από την Θεσσαλονίκη, που πήρε στον «Καφέ» για να παίξει το μουσικό κουίζ και να κερδίσει.

Όταν η Ελένη την ρώτησε πόσο είναι, η τηλεθεάτρια απάντησε «ωχ... 25 είμαι!» και ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απολαυστικός:

Ελένη: «Γιατί ωχ

Ειρήνη: «Γιατί δεν μ’ αρέσει! Βασικά λέω ότι είμαι 20»

Ελένη: «Καλά, στα 25 και 17 να πεις θα το πιστέψουνε, δεν είναι θέμα».

Η τηλεθεάτρια δεν παρέλειψε να στείλει φιλάκια στην μαμά της, κάτι που έκανε και η παρουσιάστρια, όμως, η χαριστική βολή ήρθε την ώρα που η Ειρήνη έπρεπε να διαλέξει το δώρο της.

«Τι δώρο; Δεν ξέρω! Ό,τι θέλει η μαμά μου», είπε η τηλεθεάτρια και η οικοδέσποινα του «Καφέ» την ρώτησε τι θέλει η μαμά της.

«Δεν ξέρω! Τι να θέλει; Εσύ που είσαι και κοντά στην ηλικία της και έχει και τα γούστα σου και όλα...», ήταν η ατάκα - βόμβα!

Ντουβρουτζάς της ήρθε της Ελένης, που δεν έκρυψε την δυσφορία της: «τώρα θα λιποθυμήσω και δεν θα π��ρεις δώρο», απάντησε στην τηλεθεάτρια που την σύγχυσε και έπεσε πάνω στο πιάνο, κάνοντας αέρα στο πρόσωπό της!

«Φαίνεσαι μικρούλα πολύ», άλλαξε τακτική η Ειρηνούλα μπας και πάρει το δωράκι...

«Πάρε ένα τηγάνι και να πεις στην μαμά να σε μάθει να το χρησιμοποιείς», της είπε η Ελένη και την έστειλε να πάει να... τηγανίσει!

Ακόμα και όταν έκλεισε η τηλεφωνική γραμμή, πάντως, το... τσούξιμο της Ελένης δεν της έφυγε, αφού ρώτησε αν είναι δυνατόν να είχε παιδί 25 ετών στην ηλικία της....

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top