Δείτε πώς γιόρτασαν Μανωλίδου-Γεωργιάδης τον Αγιο Βαλεντίνο

Τί είπε η Ευγενία για το νέο της επαγγελματικό βήμα;

Δείτε πώς γιόρτασαν Μανωλίδου-Γεωργιάδης τον Αγιο Βαλεντίνο

Σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου «συνέλαβε» ο φακός την Ευγενία Μανωλίδου και τον Αδωνι Γεωργιάδη, που γιόρτασαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Με ένα εκπληκτικό μαύρο φόρεμα με φιόγκους λίγο πιο κάτω από τον κάθε ώμο, (σε κλασική βέβαια γραμμή όπως όλα τα ρούχα της), και κατακόκκινο κραγιόν, στο πνεύμα της ημέρας, η Ευγενία μίλησε για τον έρωτα, αλλά και το πόσο ερωτευμένη παραμένει με τον σύζυγό της μετά από εννέα χρόνια γάμου.

«Εμείς, αυτή την ημέρα, δεν την γιορτάζουμε μόνο κάθε χρόνο, την γιορτάζουμε κάθε μέρα», είπε η Ευγενία προσθέτοντας πώς δείχνει κανείς την αγάπη του στον άλλο, σε καθημερινή βάση: «Την δείχνει με πολύ σεβασμό, πολλή αγάπη, απεριόριστη κατανόηση… τα πάντα. Εν ολίγοις με αυτά τα μικρά καθημερινά πράγματα, που σε δένουν για όλη σου την ζωή».

«Έχετε αγωνία να του τηλεφωνήσετε, να σας απαντήσει ή εάν δεν σας απαντήσει να δείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Να διατηρήσετε δηλαδή αυτή την σχέση ζωντανή σαν το πρώτο καιρό;» την ρώτησαν. «Ναι ναι όλα αυτά…» απάντησε η Ευγενία.

«Τα γυρίσματα του Deal ολοκληρώθηκαν και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε μια εκπομπή με πολύ κέφι, πολύ χορό και πολλή ζωντάνια. Χαίρομαι πάρα πολύ που με κάποιο τρόπο συμμετέχω πάλι στο Dancing with the Stars γιατί το αγάπησα πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι και χαίρομαι που θα συμμετέχω σε αυτό φέτος, μέσα από έναν διαφορετικό ρόλο», δήλωσε η Ευγενία.

Δεν αποκάλυψε ωστόσο εάν η συμφωνία της αφορά και την πρωινή ζώνη, ή μόνο το συγκεκριμένο πρόγραμμα. «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι εμένα ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος μου αρέσουν πάρα πολύ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top