«Δεν την έχω ψωνίσει, γιατί... δεν έχω χρόνο!»

Τι γνώμη έχει ο Χρ. Παπακαλιάτης για τα... λεφτά;

«Δεν την έχω ψωνίσει, γιατί... δεν έχω χρόνο!»

«Από τεσσάρων ετών θυμάμαι τον εαυτό μου να θέλει να γίνει ηθοποιός», δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, προσθέτοντας ότι νιώθει πως δεν την έχει «ψωνίσει» για τι δεν έχει… προλάβει!

«Από την πρώτη στιγμή που θυμάμαι τον εαυτό μου να κάνει αυτή την δουλειά, την δουλειά του ηθοποιού δηλαδή, τρέχω συνεχώς. Έτρεχα από την πρώτη στιγμή τόσο πολύ που δεν προλάβαινα να καταλάβω και να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Μεγάλωσα μέσα από αυτό. Όλες οι εξελίξεις στην ζωή μου φιλτραριζόντουσαν μέσα από τα μάτια ενός 16χρονο��, μετά ενός 19χρονου και ούτω καθεξής. Όμως, σε γενικές γραμμές, υπήρξαν πολλές εποχές που ήμουν πολύ περήφανος για αυτό που έκανα».

Ο πρωταγωνιστής των επιτυχημένων ταινιών και των σήριαλ αποκάλυψε ότι με τους φίλους του δεν μιλάει ποτέ για δουλειά, αγαπημένη του συνήθεια είναι να πηγαίνει κάθε Σάββατο για καφέ με τους κολλητούς του, λατρεύει την οικογένειά του η οποία τον έχει στηρίξει αφάνταστα σε κάθε του βήμα, ενώ νιώθει ότι πολύ συχνά, η ζωή του και η δουλειά του είναι ένα.

«Τα χρήματα με βοηθάνε να ζω, αλλά όχι ότι έχω κάνει μια δουλειά αποκλειστικά και μόνο για αυτό. Τηλεόραση θα κάνω όταν νιώσω ότι μπορώ. Αυτή την στιγμή δεν έχω κάτι να πω μέσα από μια τηλεοπτική δουλειά, αλλά πέρα από αυτό θέλω να γράψω με συγκεκριμένο τρόπο και να κάνω γυρίσματα όπως θέλω εγώ», συμπλήρωσε.

«Για εμένα τηλεόραση είναι σήριαλ και μόνο, απλά τώρα έχω την αίσθηση ότι στην τηλεόραση δεν υπάρχει αξιοπρέπεια», κατέληξε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, προσθέτοντας ότι το μόνο που σκέφτεται τώρα είναι η πρεμιέρα του στο θέατρο Βρετάνια, με την παράσταση Αμαντέους: Είναι άλλωστε κάτι που το ήθελε και το περίμενε καιρό: «Πιστεύω ότι όταν θέλεις κάτι έρχεται πολύ ισορροπημένα και πολύ σωστά», κατέληξε.

Δείτε την εμφάνισή του στο Πρωινό mou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top