«Οταν σκέφτομαι τον Γκλέτσο, λέω ότι τώρα θα ήμουν κυρία δημάρχου!»

Από πού έδιωξαν την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου και γιατί;

«Οταν σκέφτομαι τον Γκλέτσο, λέω ότι τώρα θα ήμουν κυρία δημάρχου!»

«Τα είδε όλα» η Ελένη με την εκκεντρική προσωπικότητα της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου, κόρης της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, η οποία αποκάλυψε ότι πήγαινε σε ιδιωτικό σχολείο, συγκεκριμένα στην σχολή Μωραϊτη και ήταν τόσο ζωηρή, που την έδιωξαν για να αποφύγουν τα χειρότερα!

«Σε διώξανε από το ιδιωτικό; Δεν το πιστεύω ότι έχει συμβεί αυτό το πράγμα», της είπε η Ελένη, αλλά η Μαρία Ελένη ήταν τόσο ψύχραιμη που της εξήγησε ότι… απλούστατα ήταν πολύ ζωηρή, γιατί όταν είσαι τέτοιος άνθρωπος και έχεις τόσο έντονους γονείς με τέτοιες έντονες προσωπικότητες, είναι αδύνατον να μην «βγει» στην πορεία κάτι άσχημο…

Η Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου μιλάει άπταιστα ρωσικά, θέλει να μάθει βραζιλιάνικα, πορτογαλέζικα και άρπα, δεν τρώει κρέας, έκανε πάντα ό,τι ήθελε η μητέρα της, την οποία λατρεύει για την ντομπροσύνη της, ενώ αποκάλυψε τους λόγους που ο γάμος της με τον Απόστολο Γκλέτσο κράτησε μόλις λίγες μέρες. «Δεν ήμουνα έτοιμη γενικά στα 19 μου – γιατί στα 19 παντρευτήκαμε. Ούτε εμείς γενικά το καταλάβαμε πολύ αυτό που έγινε. Το ζήσαμε βέβαια και απλά κάναμε αυτό που αισθανόμασταν. Κι έτσι κάναμε. Τώρα βέβαια, όταν καμιά φορά τον σκέφτομαι λέω τι είχα και τι έχασα!» είπε.

«Είδες, τώρα θα ήσουνα κυρία δημάρχου!», της απάντησε η Ελένη.

Όταν η κουβέντα πήγε στο… διαζύγιο η Μαρία-Ελένη είπε: «Θέλω να κάνω οικογένεια, απλά δεν ήμουνα έτοιμη. Θέλω να το κάνω κάποια στιγμή, αλλά να είναι η στιγμή εκείνη που πρέπει. Όχι να παντρευόμαστε και να χωρίζουμε κάθε φορά…»

Η Ελένη ταράχτηκε: «Όχι κάθε φορά… όπως τα φέρνει η ζωή», της είπε, με εμφανή την διάθεσή της να διευκρινίσει ότι η λύση σε έναν προβληματικό γάμο δεν είναι το διαζύγιο, αλλά όταν οδηγούνται εκεί τα πράγματα, ενδεχομένως να μην υπάρχει άλλη διέξοδος.

Κάνει εκπομπή στο ��αδιόφωνο και ζει μοναδικές στιγμές, γιατί όπως είπε, ακόμη και εάν ένας άνθρωπος δεν είναι καλά, όταν του στείλει κάποιος ένα μήνυμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει καλά και να μην νιώσει καλύτερα.

Αποκάλυψε, τέλος την στενοχώρια της για τις ταινίες που προβάλλονται στην τηλεόραση, με πρωταγωνίστρια την μητέρα της. «Όταν ήμουν μικρή και έβλεπα τις ταινίες της μητέρας μου να την δέρνουν και να την χτυπάνε, έκλαιγα, μετά όμως το συνήθισα...».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top