«Η Βέφα μας έλεγε: Θέλω να δουλέψω εδώ»

Τί είπε η Ελένη για την παλιά της μαγείρισσα;

«Η Βέφα μας έλεγε: Θέλω να δουλέψω εδώ»

Την Βέφα Αλεξιάδου θυμήθηκε το πρωί της Τρίτης η Ελένη, με αφορμή την κουβέντα που είχε με το πάνελ της για τις διαστάσεις που έχουν πάρει οι εκπομπές μαγειρικής στην χώρα μας.

Η Ελένη μίλησε για την Δούκισσα Νομικού και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκείνη τελικά το master chef junior, όπως ακούγεται, ενώ λίγο αργότερα ανέτρεξε στα παλιότερα χρόνια , τον πρώτο καιρό που η μαγειρική ήταν απλά μια στήλη εκπομπής.

«Θέλω να αναφερθώ στο θέμα της μαγειρικής, με το πρόσωπο από το οποίο ξεκίνησε όλο αυτό. Από πού ξεκίνησε; Η πρώτη μου έρχεται στο μυαλό με το ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης να κάνει μαγειρική είναι η Βέφα. Μας έλεγε εμάς που δεν ξεκινήσαμε μαζί της στον Πρωινό Καφέ – γιατί ο Καφές ξεκίνησε με την Ρούλα, μετά πήρε σειρά η Πόπη Χατζηδημητρίου και μετά πήγα εγώ – θυμάμαι λοιπόν πώς μας χτυπούσε την πόρτα και έλεγε θέλω να πιάσω δουλειά εδώ, θα μαγειρεύω θα τα κάνω όλα εγώ, αυτό γίνεται στο εξωτερικό, βέβαια ζούσε χρόνια στο εξωτερικό και το ήξερε όλο το σκηνικό πώς λειτουργεί γενικά», είπε η Ελένη και συνέχισε:

«Ήταν έξυπνη γυναίκα, εκτός από πολύ καλή μαγείρισσα και πολύ δυνατή επιχειρηματίας. Δεν ξέρω εάν τα πρόσωπα είναι αυτά που κάνουν την εκπομπή της μαγειρικής, αλλά όλα πλέον έχουν γίνει στην ελληνική τηλεόραση», συμπλήρωσε, ενώ λίγα λεπτά μετά οι συνεργάτες της της είπαν ότι η συνέχεια δόθηκε με την εκπομπή του Ηλία Μαμαλάκη, που επίσης στέφθηκε από τεράστια επιτυχία.

Τώρα, βέβαια, το ότι χαρακτήρισε την Βέφα πανέξυπνη και δυνατή επιχειρηματία, αν μη τι άλλο τιμά την Ελένη, που δείχνει ότι έχει μία πολύ συγκεκριμένη γνώμη για την παλιά μαγείρισσά της, παρά το γεγονός ότι έχουν να συνεργαστούν πολλά χρόνια.

Όσο για το «εγώ θέλω να δουλέψω εδώ», να το εκλάβουμε ότι η κα Βέφα ήθελε διακαώς να δουλέψει στον Καφέ και δεν την επέλεξαν, αλλά εκείνη ήθελε; ‘ Η κάπως αλλιώς που δεν μπορούμε να φανταστούμε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top