Με ποιά ηθοποιό είναι ζευγάρι ο Αντώνης Σρόιτερ;

Επιβεβαιώνεται η σχέση τους που μετρά ένα μήνα!

Με ποιά ηθοποιό είναι ζευγάρι ο Αντώνης Σρόιτερ;

Στο πρόσωπο της ηθοποιού και πρώην μοντέλου Μαρίας Πατσά βρήκε τον έρωτα ο Αντώνης Σρόιτερ, μετά τον χωρισμό του με την Δήμητρα Αιγινίτη! Φιλικό πρόσωπο της 32χρονης επιβεβαίωσε την σχέση τους, προσθέτοντας πως είναι ζευγάρι εδώ και ένα μήνα.

«Είναι πράγματι μαζί, εδώ και έναν μήνα, αλλά δεν θέλουν να μιλούν γι’ αυτό καθώς η σχέση τους βρίσκεται ακόμη σε διερευνητικό στάδιο», είπε φίλος της Μαρίας στο «Έθνος της Κυριακής» και τόνισε πως η 32χρονη δεν έχει καμία ανάμειξη στον χωρισμό του άνκορμαν του Alpha, αφού η γνωριμία τους έγινε μετά από αυτόν.

Η Μαρία ξεκίνησε ως μοντέλο και το 1995. Την είδαμε ως χορεύτρια στο «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά, ως παίκτρια στο ριάλιτι «Mission» και σε σέξι φωτογραφήσεις, ενώ ως ηθοποιός έπαιξε στα «Για την Άννα», «Το σπίτι στη θάλασσα», «Μαρία η άσχημη», «Λόλα» και, πιο πρόσφατα, στην «Πολυκατοικία». Κι αν μελαχρινή δεν σας θυμίζει κάτι, μάλλον την είχατε συνηθίσει με ξανθιά κουπ...

Αντώνης και Μαρία γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας. Τις δύο πρώτες εβδομάδες επέλεξαν για τις κοινές εξόδους τους κινηματογράφους και εστιατόρια στα βόρεια προάστια, ενώ η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους έγινε προ ημερών στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Επίσης, ο άνκορμαν καν��νισε και ένα ταξιδάκι - αστραπή σε γνωστό χειμερινό προορισμό, μετά την επιστροφή του από την Γερμανία όπου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του RTL για επαγγελματικούς λόγους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top