Μόνο στο star.gr: σε ποιά έδωσε μονόπετρο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου;

Πρόταση γάμου στο κέντρο όπου εμφανίζεται!

Μόνο στο star.gr: σε ποιά έδωσε μονόπετρο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου;

Πρόταση γάμου έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και, μάλιστα, από την σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται! Όχι, δεν θα δούμε στα σκαλιά της εκκλησίας τον τραγουδιστή - απλά «συνωμότησε» με τον γαμπρό για να κάνει έκπληξη στην καλή του!

«Βάσω, αυτό εδώ είναι από τον Γιώργο», είπε ο τραγουδιστής και έδωσε στην μέλλουσα νύφη το μονόπετρ��, ενώ το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Στο αποκλειστικό βίντεο που μετέδωσε το «Super Star» φαίνεται τόσο η... «συνωμοσία» γαμπρού και τραγουδιστή, αλλά και η έκπληξη της κοπέλας που δεν πίστευε ούτε στα αυτιά, ούτε στα μάτια της!

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανέλαβε και χρέη... παπά, αρραβωνιάζοντας το ζευγάρι, που δεν σταμάτησε να χαμογελά και να ανταλλάσει φιλιά.

Λίγες μέρες πριν, ο Γιώργος κανόνισε τα πάντα με την κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου να κάνει την πρόταση γάμου στην Βάσω λίγο πριν την γιορτή των ερωτευμένων.

Όσο για τον τραγουδιστή; Φυσικά και δεν παρέλειψε να αφιερώσει στο ζευγάρι πολλά τραγούδια, μεταξύ των οποίων το «Κι αν τα μάτια σου δεν κλαίνε» του Μάνου Λοΐζου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top