Η μεγάλη έκπληξη στην Ελένη για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Πώς σχολίασε η παρουσιάστρια την σημερινή ημέρα;

Η μεγάλη έκπληξη στην Ελένη για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Εντυπωσιασμένη που το πλατό της εκπομπής είχε «ντυθεί» στα κόκκινα, η Ελένη το κοιτούσε και το ξανακοιτούσε και είπε στην έναρξη της εκπομπής: «Εγώ νόμισα ότι στολίσαμε τα αποκριάτικα!», Αλλά ο υπεύθυνος παραγωγής με διαβεβαίωσε ότι ήταν μόνο για την σημερινή ημέρα ο στολισμός. Την άλλη εβδομάδα τα αποκριάτικα.

«Για όσους θέλουν σήμερα να το γιορτάζουν, να το γιορτάσουν και χρόνια τους πολλά. Όσοι πάλι θέλουν να το γιορτάζουν κάθε μέρα, μαζί τους και μεις και πάλι χρόνια πολλά!», είπε η Ελένη, σεμνά, διακριτικά και χωρίς πολλά πολλά.

Το καλό του κρατούσε για αργότερα που συνομίλησε με τον Τάσο Παπαλαζάρου για τους μύθους και τις αλήθειες που υπάρχουν γύρω από την σοκολάτα. Σε κάποια στιγμή της κουβέντας τους, ο διατροφολόγος την ρώτησε: «Είναι άραγε αλήθεια ότι η γεύση της σοκολάτας είναι πιο συναρπαστική από ένα φιλί;»

«Άμα είσαι ερωτευμένος, το φιλί με τον αγαπημένο σου δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο», απάντησε η Ελένη με νόημα. Εμ… σιγά που θα άφηνε τέτοια ερώτηση να πέσει κάτω. Και απάντησε – με τον τρόπο της εννοείται – εάν είναι ερωτευμένη και το είπε χωρίς να καρφωθεί ότι «να εγώ είμαι και το διατυμπανίζω κιόλας». Ηξερε πού να μιλήσει και πώς.

Όμως, η μεγαλύτερη έκπληξη που της έγινε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν στο κλείσιμο της εκπομπής. Ελάχιστα λεπτά πριν αποχαιρετήσει το κοινό και την στιγμή σχεδόν που έπεφταν οι τίτλοι τέλους, η Ελένη είδε έκπληκτη τον Νίκο Μουτσινά να εισβάλλει στο πλατό για να της κάνει έκπληξη: «Καλά ήλθες να μου κάνεις έκπληξη στο κλείσιμο;», φώναξε η Ελένη. «Χρόνια μας πολλά ήλθα να πω!», της είπε ο Μουτσινάς που φάνηκε ότι ήθελε να περάσει μια βόλτα από την καλή του φίλη, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα βγήκε καλεσμένος στο Κους Κους, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την Ελένη. Μάλιστα, η Ελένη του έκανε πλάκα για τα κιλά που έχει χάσει, λέγοντάς του ότι επειδή δεν πηγαίνει στον Καφέ, αδυνάτισε. «Μα στο τέλος ήρθες έχουμε κλείσει, η εκπομπή έχει τελειώσει! Λίγο νωρίτερα δεν μπορούσες; Αδυνάτισες, το βλέπω, σου λείπω μάλλον και κλαις! Το κατάλαβα!» και κατέληξε: «Νόμιζες πως θα με ξεπεράσεις έτσι εύκολα; Μέχρι και με μαλλιά σε βλέπω να έρχεσαι εδώ μέσα…»

Μετά τα γέλια και τις χαρές η εκπομπή έκλεισε με ένα γλυκό, ερωτικό φιλί της Ελένης, η οποία ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους… Όπως δηλαδή την ξέρουμε και την έχουμε συνηθίσει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top