«Στο πρώτο μας ραντεβού φάγαμε... σουβλάκια!»

Τί δώρο πήρε η Φαίη στον Γιώργο για τον Αγιο Βαλεντίνο;

«Στο πρώτο μας ραντεβού φάγαμε... σουβλάκια!»

«Για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, πήρα στον Γιώργο κάτι που δεν είναι τόσο ερωτικό… ένα… μπουφάν!», δήλωσε στην εκπομπή Επτά και την Μαρία Σταματέρη η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια, που διανύει την πιο ευτυχισμένη φάση της, καθώς μέχρι το Πάσχα αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτης της παιδί, ανέφερε ότι όταν έκανε το τεστ εγκυμοσύνης για να διαπιστώσει εάν είναι έγκυος, το διαισθανόταν ήδη ότι το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό. «Ε, μετά πήραμε τηλέφωνο τους συγγενείς μας για να το μοιραστούμε και ήμασταν πραγματικά πολύ μα πάρα πολύ ευτυχισμένοι…», είπε και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ καλά, απλά δεν έχω φτιάξει ακόμη το παιδικό δωμάτιο, γιατί έχω πάθει ένα μικρό σοκ με τα πράγματα που χρειάζεται ένα μωρό! Νονά ή νονό δεν έχουμε βρει ακόμη γιατί θέλω πρώτα να γεννηθεί με το καλό και μετά να γίνει αυτό».

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς και το εάν ήταν δύσκολο ή εύκολο να κάνει τρίωρη πρωινή εκπομπή με τον ίδιο της τον άντρα: «Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες και έντονες, αλλά μετά αυτό πέρασε. Μέχρι να βρούμε τους ρυθμούς μας πραγματικά πέρασε ένα διάστημα προσαρμογής, αλλά μετά τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Ήταν όλα δύσκολα δεν ήταν ένα πράγμα. Ήταν νέες συνεργασίες στην μέση, άλλη η ζώνη πλέον, ήταν και η πρώτη φορά που κάναμε κάτι μαζί και επί της ουσίας το μεγαλύτερο άγχος ήταν η ίδια η συνεργασία με τον Γιώργο. Εγώ προσωπικά πάντοτε ήθελα να κάνω πρωινό, οπότε απλώς επέστρεψα σε αυτή την ζώνη!»

Η Φαίη δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί στην γνωριμία της με τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη τον Μάϊο του 2007. Γιατί το ζήτημα δεν είναι μόνο ότι γνωρίστηκαν εξαιτίας της παρουσιάστριας του ΕΠΤΑ, αλλά και ότι πριν από την εκπομπή οι δυο τους έκαναν ένα γύρισμα, σε εξωτερικό χώρο: «Θυμάμαι όταν τελειώσαμε το γύρισμα, το συνεργείο μου πρότεινε να με γυρίσει προς το κέντρο, γιατί τότε εγώ έμενα στην Αγία Παρασκευή και δεν ήξερα να γυρίσω. Πριν προλάβω να απαντήσω, πετάχτηκε ο Γιώργος: Εάν θέλεις σε γυρίζω εγώ. Κι εγώ του είπα όχι ευχαριστώ θα γυρίσω με το συνεργείο. Κι έτσι κι έκανα τελικά».

Η Φαίη απάντησε στις ερωτήσεις των τριών συνεργατών της που την ρώτησαν τι δεν θα συγχωρούσε ποτέ στον Γιώργο, πότε κατάλαβε ότι αυτός είναι ο άνδρας της ζωής της και εάν έχει σκεφτεί ποτέ να δουλέψει πίσω από τις κάμερες: «Δεν θα του συγχωρούσα κάτι που έχει κάνει και δεν μου το έχει πει, κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου όταν άρχισα να τον γνωρίζω καλύτερα και δεν έχω σκεφτεί να δουλέψω πίσω από τις κάμερες», είπε.

Οπως αποκαλύφθηκε, τέλος, στο πρώτο πρώτο ραντεβού που έγινε στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα έφαγαν… σουβλάκια! Ασχημα είναι;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top