Σμαράγδα Καρύδη: Έλαμψε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών

Πρεμιέρα για την ταινία Dodo - Μαζί με την ηθοποιό και ο Άκης Σακελλαρίου

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Παγκόσμια πρεμιέρα στο 75ο Φεστιβάλ των Καννών έκανε η πολυσυζητημένη ταινία Dodo του Πάνου Κούτρα, με πλούσιο καστ Ελλήνων ηθοποιών

Ο Πάνος Κούτρας ενθουσιασμένος στην πρεμιέρα της ταινίας του

Όπως είδαμε και στο Breakfast@Star, oι πρωταγωνιστές της βρέθηκαν την Τετάρτη στο photocall λίγο πριν την πρεμιέρα. Η Σμαράγδα Καρύδη, ο Άκης Σακελλαρίου και η Νατάσα Εξηνταβελώνη ήταν μερικοί από αυτούς που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη με τον Άκη Σακελλαρίου και τη Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη φόρεσε ένα ροζ jumpsuit με ροζ ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ η Νατάσα Εξηνταβελώνη φόρεσε ένα pyjama suit σε πορτοκαλί απόχρωση. Στο κόκκινο χαλί περπάτησε επίσης η Μαριέλλα Σαββίδη, ο Πολύδωρος Βογιατζής, η Tzef Montana, ο Ahmad Kontar κι ο Νίκος Γκέλια.

Η Μαριέλλα Σαββίδου άφησε για λίγο την εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον όπου συμμετέχει για να βρεθεί στις Κάννες

Η υπόθεση του Dodo

«Ένα Ντόντο, είδος πτηνού που εξαφανίστηκε 300 χρόνια πριν, εμφανίζεται στην Αθήνα στην πολυτελή κατοικία μιας οικογένειας για την οποία η κρίσιμη αντίστροφη μέτρηση του σωτήριου γάμου της κόρης με έναν πλούσιο κληρονόμο έχει ξεκινήσει. Τα όρια μεταξύ λογικής και τρέλας θα δοκιμαστούν και η κατάσταση θα βρεθεί σύντομα εκτός ελέγχου». 

Παραγωγός του φιλμ του Κούτρα (Στρέλλα, Xenia, Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά), ο οποίος είναι παλιός γνώριμος του φεστιβάλ των Καννών, είναι η Ελένη Κοσσυφίδου, εταιρεία παραγωγής η 100% Synthetic Films Ltd και συμπαραγωγός το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top