«Θέμη φαίνεται το... βρακί σου!»

Είναι όλοι τ��υς μία ωραία... ατμόσφαιρα...

«Θέμη φαίνεται το... βρακί σου!»

Είπαμε να είναι άνετοι και να βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό, αλλά αυτοί τον… παρα – έβγαλαν. Σηκώθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς με τον Παύλο Σταματόπουλο για να καλωσορίσουν μία καλεσμένη στο πλατό του Μες στην Καλή Χαρά και η Σίσσυ Χρηστίδου φώναξε δυνατά δυνατά στον Θέμη: «Θέμη φαίνεται το βρακί σου!»

Ο Γεωργαντάς, που μετά τις ρακές με τον Φουκάκη και τον ντόρο που δημιουργήθηκε, έχει γίνει το must της εκπομπής, δέχεται συνεχώς πειράγματα από τους συνεργάτες του για το παραμικρό. Σήμερα, ήταν το… εσώρουχό του.

Αυτό ακριβώς της είπε και ο Παύλος Σταματόπουλος: «Μα πώς μιλάς έτσι στον αέρα της εκπομπής χριστιανή μου; Πές φαίνεται το εσώρουχό σου!»

«Ε μα και συ, το… βρακί σου! Δεν περνάς καλά μάλλον στο σπίτι σου για να τα λες αυτά…» της απάντησε με νόημα ο Γεωργαντάς, που μάλλον δεν του άρεσε και πολύ αυτό που του είπε η Σίσσυ. Όταν, δε, η ίδια χαμήλωσε τον τόνο της φωνής της και τον προέτρεψε να σηκώσει λίγο το ρούχο του για να μην φαίνεται τίποτε από μέσα, εκείνος επέμεινε: «Μα σηκωμένο είναι!»

Τι άλλο θα ακούσουμε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top