Κότσιρας: «Στα talent show πάνε νούμερα»

«Έχω σταματήσει να παρακολουθώ τέτοια πράγματα»

Αυστηρή κριτική έκανε ο Γιάννης Κότσιρας στα talent show της τηλεόρασης, αποκαλώντας «νούμερα» όσους συμμετέχουν σε αυτά.


«Αυτά που βλέπουμε είναι τηλεοπτικά σόου, η μουσική δεν έχει καμία σχέση με σόου» είπε -μιλώντας στο Πρωινό mou- ο δημοφιλής τραγουδιστής. «Αυτά που συμβαίνουν σε σχέση με τη μουσική στην τηλεόραση έχουν να κάνουν με νούμερα, με τηλεθέαση και με εκμετάλλευση ανθρώπων που είναι νούμερα. Δηλαδή άτομα που από τη φύση τους προκαλούν το ενδιαφέρον να δούμε και να γελάσουμε με μια εκπομπή. Κάτι τέτοιο. Σίγουρα πάντως όχι μουσική» είπε με καυστικό ύφος ο Γιάννης Κότσιρας.


«Σταμάτησα να παρακολουθώ τέτοια πράγματα από τότε που οι τραγουδιστές μένουν ίδιοι και απλά αλλάζουν ονόματα» είπε ο Κότσιρας και εξήγησε αμέσως μετά: «Τι εννοώ; Ακούω πχ. ραδιόφωνο και ακούω συνέχεια το «ίδιο» τραγούδι με την «ίδια» φωνή. Είναι σαν να υπάρχει ένας τραγουδιστής που απλά αλλάζει ονόματα. Σταμάτησα γιατί βαριέμαι» είπε με έμφαση ο 41χρονος τραγουδιστής.


Πριν τελειώσει -μάλιστα- τη συνέντευξη κοίταξε την κάμερα και είπε απευθυνόμενος στο Γιώργο Λιάγκα που κουνούσε συγκαταβατικά το κεφάλι του: «Λυπάμαι Γιώργο μου αλλά δεν μπορώ να δω τηλεόραση»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top