Άδωνις: «Την Ευγενία την έριξα με… τ’ αρχαία!»

«Είμαι παρεξηγημένο άτομο, κυρίως λόγω της φωνής μου»

Άδωνις: «Την  Ευγενία την έριξα με… τ’ αρχαία!»
Στο πλατό της εκπομπής «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου βρέθηκε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος αποκάλυψε ότι την Ευγενία την έριξε… με τα αρχαία Ελληνικά!

«Προσπαθώ γενικότερα να αποδείξω πως σε όσους αρέσει η ιστορία και τα αρχαία δεν είναι φυτά αλλά μπορεί να είναι και μοντέρνοι. Έτσι έριξα και την Ευγενία» λέει ο Άδωνις με τον Πέτρο Κωστόπουυλο να κάνει μονομιάς την ερώτηση: «Την έριξες με τ’ αρχαία δηλαδή;». Κόπιασε λίγο, κοκκίνισε επίσης λίγο αλλά… το παραδέχθηκε! «Ε, ναι, της μίλησα και στ’ αρχαία! Η Ευγενία, όμως, είχε πολύ καλή παιδεία από μικρή. Δεν τσίμπησε κατευθείαν» αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης. (Δηλαδή -αν δεν έπεφτε- σειρά είχαν μετά τα Λατινικά;)

Ο Άδωνις αποκάλυψε επίσης ότι -αν και δε του φαίνεται- είναι «χύμα με τα παιδιά ενώ η Ευγενία πιο αυστηρή. Εγώ τους κάνω όλα τα χατίρια, η Ευγενία είναι άψογη μητέρα είναι ενίοτε αυστηρή και τους βάζει όριο» ενώ στη συνέχεια ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε τον βουλευτή του ΛΑΟΣ εάν ζηλεύει τη σύζυγό του που έχει γίνει πιο διάσημη από τον ίδιο. Ο Άδωνις απάντησε αρνητικά εξηγώντας ότι δε συμβαίνει αυτό ��ιατί η Ευγενία είναι... δικό του τηλεοπτικό δημιούργημα: «Την Ευγενία τη θαυμάζω πάρα πολύ είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Όχι δε τη ζηλεύω, είναι δικό μου τηλεοπτικό δημιούργημα! Εγώ πίστεψα πολύ περισσότερο σε αυτήν και τις ικανότητες της απ’ ότι πίστεψε η ίδια».

Ο Άδωνις, τέλος, αποκάλυψε ότι η Ευγενία του «επέβαλε» έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής («Η Ευγενία μου έκοψε τα φαγητά. Έβαζα μαγιονέζα παντού, μέχρι και με τις φακές. Έμαθα πάντως πως η γυμναστική είναι καλό πράγμα» δήλωσε χαρακτηριστικά), ενώ εξομολογήθηκε ότι θεωρεί εαυτόν παρεξηγημένο άτομο λόγω της… φωνής του! «Είμαι παρεξηγημένο άτομο, κυρίως λόγω της φωνής μου. Έχω μία φοβερά εκνευριστική φωνή, είναι ένα φυσικό χαρακτηριστικό. Μου έλεγαν λοιπόν οι φίλοι και η οικογένεια να μην φωνάζω. Δεν το κάνω επίτηδες, φορτώνω και ανεβαίνουν οι τόνοι. Πολλές φορές που με βλέπω στο «Ράδιο Αρβύλα» ή στον Λάκη αναρωτιέμαι “πως είναι δυνατό να το έκανα αυτό;”. Αλλά τι κάνω που ακούω παράλογα πράγματα;». Δεν είναι κακή η αυτοκριτική… Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top