Σου έμεινε το αμάξι στο δρόμο; Θα σπρώξει ο Becκham!

Οδική βοήθεια σε άγνωστο από τον σταρ των γηπέδων

Σου έμεινε το αμάξι στο δρόμο; Θα σπρώξει ο Becκham!

Φαντάσου να μένει το αμάξι σου καταμεσίς της διαδρομής και, εκεί που έχεις κατεβάσει κάθε βρισίδι που υπάρχει, να εμφανίζεται από πουθενά ο... David Beckham για να σε βοηθήσει! Όχι, δεν πρόκειται για σενάριο ή φαντασίωση, αλλά για γεγονός!

Τυχερός της υπόθεσης είναι ο φωτογράφος Paul Long, που ξέμεινε με το Nissan του σε κεντρικό δρόμο, την ώρα που πήγαινε τα δύο του παιδιά στο σχολείο.

«Ήμουν στο δρόμο και έμεινα. Είχα δύο παιδιά πίσω και κανείς δεν σταμάτησε για δέκα λεπτά! Μάλιστα ορισμένοι είχαν και νεύρα», είπε ο κ. Long και διηγήθηκε το αναπάντεχο περιστατικό: «ένα αυτοκίνητο σταμάτησε και από μέσα βγήκε ένας άντρας που φορούσε κουκούλα. Όταν με πλησίασε, κατάλαβα πως ήταν ο David Beckham»!

Σοκ έπαθε ο άνθρωπος, που μπορεί κανείς «κοινός θνητός» να μην σταμάτησε να τον βοηθήσει, σταμάτησε όμως ο σούπερ σταρ της μπάλας! Λίγο το έχεις;

«Του είπα «είσαι ο David Beckham;» και εκείνος έγνεψε καταφατικά. Με ρώτησε αν είναι όλα καλά και του ζήτησα να με σπρώξει στην άκρη και με βοήθησε», πρόσθεσε ο οδηγός, που πήρε τηλέφωνο την γυναίκα του για να... τρέξει, αλλά έφτασε όταν ο 35χρονος ποδοσφαιριστής είχε φύγει.

Είδες «καλός Σαμαρείτης» ο Beck; Αλλά τι να κάνει; Είχε προπόνηση ο άνθρωπος και γι’ αυτό πήγαινε προς Έσεξ. Να αργήσει; Όχι βέβαια! Έτσι, και την καλή πράξη έκανε, και στην ώρα του έφτασε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top