Ελένη Μενεγάκη: «το δαχτυλίδι μου δεν κάνει ούτε 1 ευρώ»

Το πήρε μόνη της ή είναι δώρο; Διαβάστε τις λεπτομέρειες!

Ελένη Μενεγάκη: «το δαχτυλίδι μου δεν κάνει ούτε 1 ευρώ»

Με μια μπλε κοτρόνα σε σχήμα καρδιάς να φιγουράρει στο δάχτυλό της εμφανίστηκε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη! Κι ενώ αρχίσαμε να σκεφτόμαστε περί Αγίου Βαλεντίνου και τα λοιπά, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως το κόσμημα δεν κοστίζει πάνω από 1 ευρώ και το πήρε από μαγαζί με... αποκριάτικα, όπου πήγε για ψώνια με τα παιδιά της.

Η οικοδέσποινα του «Καφέ» ρώτησε τους συνεργάτες της αν της αρέσουν το δαχτυλίδι και, όταν εκείνοι της είπαν το «ναι», εξομολογήθηκε: «μπορεί να μην κάνει ούτε 1 ευρώ! Πήγαμε προχθές να πάρουμε αποκριάτικες στολές... με τα παιδιά»! Αυτή η παύση ανάμεσα στη λέξη «στολές» και την φράση «με τα παιδιά» ήταν όλα τα λεφτά... Αλίμονο! Μην νομίζουμε ότι πήγε με κανέναν άλλο...

«Οι κόρες μου έχουν τις περσινές, τους έκαναν», συνέχισε η Ελένη και έκανε τα παράπονά της για την στολή που διάλεξε ο γιός της. «Αυτός ο γιός μου... μπήκαμε στο κατάστημα, 151 στολές ήταν, μμμ η μία, δεν μου αρέσει η άλλη, αυτή είναι παιδική», συνέχισε και αποκάλυψε ότι έφυγε από το πλευρό του και ανέθεσε στην πωλήτρια την δύσκολη δουλειά.

Τι διάλεξε ο κανακάρης; Ούτε η ίδια η μάνα του δεν ξέρει, αλλά την περιέγραψε! «Μία μαύρη, με κάτι που κρεμόντουσαν και ήθελε να πάρει και μία μάσκα περίεργη, με κάτι δόντια έτσι», είπε η παρουσιάστρια, που δεν έκρυψε τις αντιρρήσεις της για την επιλογή του!

«Ψώνισαν όλοι, πήρα κι εγώ», πρόσθεσε η Ελένη και έδειξε όλο νάζι και χαρά το δαχτυλίδι της. Όπως είπε, πάντως, θα το φορέσει δυο - τρεις μέρες (είναι και η μέρα των ερωτευμένων την Δευτέρα, να μην έχει ένα κόσμημα σε σχήμα καρδιάς;) και μετά θα το δώσει στη Λάουρα που ήθελε ένα ίδιο.

Όταν, πάντως, της είπαν ότι δεν φαίνεται πως το δαχτυλίδι είναι από τα αποκριάτικα, η Ελένη είχε τις ενστάσεις της: «άντε καλε! Τέτοια κοτρώνα; Σιγά μην ήταν αληθινή»! Γιατί Ελένη μας; Δεν αξίζει κοτζάμ βασίλισσα μια κοτρώνα νααα�� (με το συμπάθιο);

Οφείλουμε να το παραδεχθούμε όμως... Η παρουσιάστρια συμφέρει στα κοσμήματα: μετά τα σκουλαρίκια - κρίκοι της περσινής σεζόν που τα είχε σε όλα τα χρώματα και είχε πει ότι τα πήρε από πανέρι, τώρα ήρθε και το δαχτυλίδι από τα αποκριάτικα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top