Ζευγάρι Scarlett Johansson - Sean Penn;

Μάθετε όσα ακούγονται στα «πηγαδάκια» για το νέο ειδύλλιο

Ζευγάρι Scarlett Johansson - Sean Penn;

Φίλοι άνδρες προσοχή: αν τρέφατε ελπίδες να ��ατακτήσετε την Scarlett Johansson ξεχάστε το! Οι φήμες λένε πως η 26χρονη ηθοποιός είναι πλέον ζευγάρι με τον 50χρονο συνάδελφό της Sean Penn!

Σύμφωνα με το περιοδικό «US Magazine», οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο, στα γυρίσματα της ταινίας «We Bought a Zoο» με τον Mat Damon (ωραία ιδέα για... promo του έργου το ειδύλλιο), με την πρώτη συνάντηση να γίνεται στο διάσημο ξενοδοχείο του Λος Άντζελες «Chateau Marmont», όπου έμενε η σταρ.

Επίσης, όταν η Scarlett αποφάσισε να πάει στην Αϊτή για να βοηθήσει τους σεισμόπληκτος και ζήτησε συμβουλές από τον Sean που έχει ήδη επισκεφθεί την χώρα. «Ήξερε πως ο Sean βρισκόταν ήδη εκεί και θέλησε να τον συμβουλευτεί», δήλωσε στο περιοδικό πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Φυσικά, ο εκπρόσωπος της 26χρονης διέψευσε το δημοσίευμα (άλλωστε, το ίδιο θα έκανε και κάθε άλλος εκπρόσωπος οποιουδήποτε σταρ): «η Scarlett και ο Sean δεν βγαίνουν ραντεβού. Είναι φίλοι εδώ και χρόνια και τους τελευταίους μήνες μιλάνε για την επικείμενη επίσκεψή της στην Αϊτή».

Η αλήθεια είναι πως μετά το διαζύγιο της σέξι ηθοποιού με τον Ryan Reynolds, της έχουν «χρεώσει» ουκ ολίγους επώνυμους συντρόφους, όπως ο Justin Timberlake, και Jason Sudeikis. Αλλά τι να κάνεις; Χωρισμένος άνθρωπος είναι και ο Sean, που πήρε διαζύγιο με την Robin Wright τον περασμένο Αύγουστο, έπειτα από 14 χρόνια γάμου!

Πάντως, αν οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι, θα «φάνε λάχανο» τον Ashton Kutcher και την Demi Moore: 24 χρόνια χωρίζουν Scarlett και Sean! Ο έρωτας, όμως, χρόνια δεν κοιτά...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top