Κορκολής:«Είμαι πλήρως αποτυχημένος στην προσωπική μου ζωή»

Τα ζόρια, οι «φίλοι» και το «πατρικό καμπανάκι»

Κορκολής:«Είμαι πλήρως αποτυχημένος στην προσωπική  μου ζωή»
Δηλώνει μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και στην Ελλάδα επιστρέφει μόνο για συγκεκριμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο λόγος για τον Στέφανο Κορκολή, που από το 2000 έχει φύγει από τη χώρα μας και κάνει διεθνή καριέρα στο εξωτερικό.
Ενθυμούμενος τα γεγονότα της περιόδου εκείνης,-όταν στη δημοσιότητα ήρθαν άκρως προσωπικά στοιχεία από την ερωτική του ζωή- αρνείται να κάνει το παραμικρό σχόλιο. Το μόνο το οποίο αρκείται να πει είναι ότι «ο φθόνος και τα χτυπήματα “κάτω από τη μέση” είναι επίσης μέρος του παιχνιδιού».

Παραδέχεται ότι πέρασε δύσκολα. Κανείς δεν τον αναζήτησε και όπως λέει «Για πολύ καιρό δε μου τηλεφωνούσε κανείς». Κυρίως οι «φίλοι» του. Ωστόσο αυτό τον βοήθησε να κάνει τα “ξεκαθαρίσματα” του: «Σε κάποιες καταστάσεις βλέπεις ποιοι αξίζει να είναι γύρω σου και ποιοι είναι φελλοί». Για τον ταλαντούχο μουσικοσυνθέτη το ξεκαθάρισμα ανθρώπων είναι οδυνηρή διαδικασία «γιατί διαπιστώνεις το πόσο βλάκας μπορεί να υπήρξες».
Την δουλειά την αποκαλεί «ζωή του» , γι΄αυτό και η πιο δύσκολη στιγμή του όπως αποκαλύπτει, ήταν «όταν έκοψα το δάχτυλο του χεριού μου και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να μην μπορέσω να ξαναπαίξω πιάνο».

Με το που κατάφερε να «σηκωθεί όρθιος» μετά τις περιπέτειες που πέρασε, πολλοί φίλοι τον επαναπροσέγγισαν αλλά « εγώ δεν ήμουν ανοιχτός πλέον. Ο χαρακτήρας μου είναι σαν πόρτα με κλειδί. Όταν κλειδαμπαρώνομαι, είναι πια αργά».

Όσο για την προσωπική του ζωή; Εκεί δηλώνει «πλήρως αποτυχημένος». Στα σχέδια του είναι και ένας τρίτος και τελευταίος γάμος, αλλά μόνο όταν «αν προκύψει ένα παιδί από τη σχέση μου. Και μάλλον το πατρικό καμπανάκι έχει χτυπήσει», λέει στο περιοδικό People.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top