Νέος χωρισμός στην showbiz: τέλος για ζευγάρι ηθοποιών

Τι κι αν περιμέναμε στέφανα και κουφέτα;

Νέος χωρισμός στην showbiz: τέλος για ζευγάρι ηθοποιών

Αν υπήρχε ταινία με θέμα ένα ζευγάρι που αρραβωνιάζεται, χωρίζει, τα ξαναβρίσκει και... ξαναχωρίζει, οι πρωταγωνιστές θα ήταν δεδομένοι: πρόκειται για τους Jude Law και Sienna Miller, που έδωσαν τέλος στη σχέση τους για δεύτερη φορά!

«Πρόκειται για αμοιβαία απόφαση... παραμένουν φίλοι», δήλωσε σε αμερικανικό περιοδικό φίλος του 38χρονου ηθοποιού, λίγο μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού από τον εκπρόσωπό του.

Οι πληροφορίες λένε πως το ζευγάρι χώρισε λίγο μετά την επιστροφή του από δι��κοπές στην Κένυα, το γιατί όμως παραμένει άγνωστο. Οι κακές οι γλώσσες, πάντως, τον αποδίδουν στην ιδιαίτερα φιλική σχέση που έχει αναπτύξει η 29χρονη με νεαρό ηθοποιό τώρα τελευταία...

Jude και Sienna γνωρίστηκαν το 2004 στα γυρίσματα της ταινίας «Alfie» και, δύο χρόνια μετά, αρραβωνιάστηκαν.

Κι ενώ όλοι περιμέναμε να φάμε κουφέτα, το ζευγάρι χώρισε με τον Jude να παραδέχεται πως απάτησε την καλή του με την νταντά των τριών παιδιών του από τον γάμο του με την Sadie Frost!

Ο χρόνος κύλησε από τότε και, τον Οκτώβριο του 2009, Jude και Sienna έσμιξαν ξανά. Κι ενώ πάλι περιμέναμε να φάμε αυτά τα κουφέτα επιτέλους, ξαναχώρισαν!

Αν υποψιαστώ ότι θα υπάρξει νέα επανασύνδεση και μετά νέος χωρισμός... θα πεθάνω!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top