Έλλη Κοκκίνου: «είμαι ερωτευμένη»!

Τι παραδέχεται η τραγουδίστρια για την νέα της σχέση;

Έλλη Κοκκίνου: «είμαι ερωτευμένη»!

Στην καλύτερή της φάση φαίνεται πως είναι η Έλλη Κοκκίνου μετά το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη την χρονιά που πέρασε. Μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη πως έχει σχέση με τον 22χρονο Γιώργο Μπόγρη, η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχεται πως είναι ερωτευμένη!

Η Έλλη μιλά για τον έρωτα στην εκπομπή «Mega Star» που θα προβληθεί το Σάββατο και είναι αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο. Αποκαλύπτοντας πως μετά το διαζύγιό της ήθελε ξανά να ερωτευτεί, η τραγουδίστρια αναφέρει πως αισθάνεται πολύ καλά αυτή την περίοδο και παραδέχεται πως είναι ερωτευμένη.

Τι; Αναρωτιέστε ποιός είναι ο τυχερός;

Τα έχουμε πει ήδη αυτά: ο Γιώργος Μπόγρης, 22 ετών, μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού!

Ο Γιώργος φαίνεται πως ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την Έλλη τον Μάιο που μας πέρασε, όταν τραγούδησε στο «All Star Game» του μπάσκετ στο Ηράκλειο Κρήτης. Αν και η τραγουδίστρια δεν «έπεσε» με την μία, ο 22χρονος συνέχισε να την πολιορκεί για τέσσερις μήνες περίπου. Τότε ήταν που πήρε την μεγάλη απόφαση, πλησίασε την Έλλη στο ΟΑΚΑ όπου έκανε προπόνηση και εκείνη αποφάσισε να βγει μαζί του.

Στο μεταξύ, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «People», η αποκάλυψη της σχέσης έχει κάνει τον Γιώργο αποδέκτη... πειραγμάτων από τους συμπαίκτες του, ενώ το κινητό του χτυπάει νυχθημερόν καθώ�� πολλοί τον θέλουν για μία συνέντευξη!

Πως αντιδρά ο ίδιος; Σύμφωνα με φιλικό του πρόσωπο που μίλησε στο περιοδικό, σκέφτεται ακόμα και να αλλάξει τηλέφωνο, ενώ δεν απαντά στα αστειάκια των συμπαικτών του. Σιγά μην κάτσει να σκάσει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top