Τι δήλωσαν Shakira, Bellucci και Gisele στο «Ράδιο-Αρβύλα»;

H Sklenaricova, ο Karembeu και η… παρεξήγηση!

Τι δήλωσαν Shakira, Bellucci και Gisele στο «Ράδιο-Αρβύλα»;

Καρδιές έκαψε ο Γιάννης Σερβετάς όταν η Adriana Sklenaricova τον βαθμολόγησε με 11 με άριστα το 10! Μετά την καλλονή, τον θαυμασμό τους στο πρόσωπο του έσπευσαν να εκφράσουν μερικές από τις πιο σέξι γυναίκες της διεθνούς showbiz, οι οποίες εκδήλωσαν δημόσια τον έρωτα τους!

«Τον Σερβετά τον γουστάρω πολύ! Τον βλέπω στο Ράδιο Αρβύλα και καίγομαι ολόκληρη. Αυτός δεν είναι άντρας, είναι μαντολάτο! Ο, τι πιο sexy έχω δει ποτέ» δήλωσε η Gisele, ενώ η Shakira τον χαρακτήρισε ως το "απόλυτο αρσενικό": «Ο Γιάννης Σερβετάς με τρελαίνει… αχ…θέλω να τον κλειδώσω σε ένα δωμάτιο και να του κάνω τα πάντα… Να πει το Δεσπότη Παναγιώτη… Τον θέλουν πολλές, αλλά θα γίνει δικός μου», είπε η Κολομβιανή τραγουδίστρια, που ξέχασε και Pique και όλα, και υπέκυψε στη γοητεία του Greek Lover!

Όσο για τη Monica Bellucci; «θύμα» κι αυτή της γοητείας του Σερβετά, δεν άντεξε και το εξομολογήθηκε: «Τι να πω για τον Γιάννη… Εγώ θα τον κλέψω από την γκιόσα τη Σκλεναρίκοβα… Είναι η φαντασίωση μου απ΄όταν ήμουν πιτσιρίκα… Έχω αφίσα του στο δωμάτιο μου και… έκλεψα ένα μαγιό του από τότε που τον πέτυχα στην παραθέριση Το παίρνω μαζί μου το βράδυ όταν πάω για ύπνο και…το φιλάω το φιλάω, μέχρι να κοιμηθώ… Ευχαριστώ που υπάρχει…».

Τέτοια επιτυχία έχει ο Γιάννης Σερβετάς στις γυναίκες, που ακόμα και ο Karembeu δεν χώνεψε την «ήττα» και δήλωσε πως: «έχω κλείσει ήδη πτήση για Θεσσαλονίκη, με έχει εξοργίσει η κατάσταση, και θα πάω να σπάσω τα μούτρα του Γιάννη. Την Αντριάνα την έχω στείλει στη μάνα της, και της είπα να πάει σε οφθαλμίατρο, γιατί για να της αρέσει ο Σερβετάς, μάλλον έχει καταρράκτη».

Όπως καταλάβατε, τα παραπάνω αποτελούν προϊόν φαντασίας και ήταν η απάντηση των υπόλοιπων «Ράδιο-Αρβύλα» στον Γιάννη Σερβετά, που μετά το 11αρι της Τσέχας καλλονής, την… «ψώνισε»!

πρώτη ανάρτηση: 10-02-2011, 01:13

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top