To Twitter αποθεώνει τη δικηγόρο του Depp που «στρίμωξε» τη Heard

Έδειξε στη δίκη το βίντεο με την Αmber Heard και τον James Franco

Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του Jonny Depp και της Amber Herd που ξεκίνησε στις 11 Απριλίου με νέες αποκαλύψεις για τη ζωή της εν διαστάσει συζύγου του. 

Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Ξεκινάει η πολύκροτη δίκη για τα 50 εκ. δολάρια

Amber Heard- Φωτογραφία AP

Ο Ντεπ αρνείται ότι χτύπησε τη Χερντ: Ήταν σοκ οι ειδεχθείς κατηγορίες της

Κατά την αντεξέτασή της χθες η Amber Herd, δέχτηκε ασφυκτική πίεση από τη νομική ομάδα του διάσημου ηθοποιού, τον οποίο κατηγορεί για κακοποίηση.

Η πρώην γυναίκα του Johnny Depp είδε τη νομική του εκπρόσωπο, Καμίλ Βάσκεζ να καταρρίπτει ένα - ένα τα επιχερήματά της ότι έχει υποστεί κακοποίηση από τον πρώην άντρα της. Μάλιστα οι πρακτικές της Καμίλ «δίχασαν» το Twitter με τους περισσότερους χρήστες πάντως να την αποθεώνουν και να την αποκαλούν «Βασίλισσα».

Από τις κορυφαίες στιγμές της δίκης, ήταν η προβολή ενός βίντεο που έδείχνε την Χερντ να φέρνει τον ηθοποιό James Franco στο διαμέρισμα όπου έμεναν με τον Ντεπ μια μέρα μετά τον βίαιο καβγά τους που η Χερντ υποστηρίζει ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στον γάμο τους.

Το σχετικό απόσπασμα είχε τραβηχτεί στο ασανσέρ του κτιρίου στις 23.00 το βράδυ. Η 34χρονη είχε αλλάξει κλειδαριές και στα πλάνα φαίνεται ο Franco να γέρνει τρυφερά το κεφάλι του στον ώμο της.

Φυσικά οι ερωτήσεις της συνηγόρου υπεράσπισης του Τζόνι Ντεπ επικεντρώθηκαν στη σχέση της Χερντ με τον Φράνκο, τον οποίο ο Ντεπ φέρεται να ζήλευε παθολογικά και χωρίς λόγο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της. 

Η θερμή αγκαλιά που αντάλλαξαν Ντεπ - Βάσκεζ

Η τρυφερή αγκαλιά που αντάλλαξε ο Depp με τη δικηγορο του - Φωτογραφία AP

Στόχος της Καμίλ Βάσκεζ ήταν να αποδείξει ότι η Amber Heard αποτέλει αναξιόπιστη μάρτυρα μέσα από μια σειρά από αποδεικτικά στοιχεία που κατέθεσε στο δικαστήριο. 

«Δεν έχω άλλες ερωτήσεις», πρόσθεσε στο τέλος με νόημα και έτρεξε να αγκαλιάσει τόσο τον επικεφαλής της νομικής ομάδας του Depp, όσο και τον ίδιο τον κινηματογραφικό σταρ και μάλιστα δύο φόρες, εμφανώς ικανοποιημένη από την έκβαση της δίκης.

Η αντίδραση του ηθοποιού ήταν να της σφίξει το χέρι και να της εκφράσει την ευγνωμοσύνη του. 

Την ώρα που «οργιάζουν» οι φήμες ότι οι σχέσεις του γνωστού ηθοποιού με τη δικηγόρο είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματικές και ότι έχει αναπτυχθεί ειδύλλιο μεταξύ τους. 

Ο Λόγος που ο Johnny Depp δεν κοιτάζει ποτέ την Amber Heard στα μάτια

Παρακολουθώντας τη δίκη διαπιστώνει κανείς ότι ο Johnny Depp δεν κοιτάζει ποτέ στα μάτια την Amber Heard.

«Ο κύριος Depp δεν σας έχει κοιτάξει ούτε μια φορά στη διάρκεια της δίκης, σωστά;», ρώτησε η Καμίλα Βάσκεζ την Amber Heard με την ίδια να απαντά «Όχι πως το έχω παρατηρήσει, αλλά όχι».

«Τον έχετε κοιτάξει πολλές φορές, έτσι δεν είναι;», συνέχισε η Βάσκεζ, με τη Heard να λέει στη δικηγόρο, «Ναι, το έκανα».

«Γνωρίζετε ακριβώς γιατί ο κύριος Depp δεν σας κοιτάζει πίσω, έτσι δεν είναι;», πρόσθεσε η Βάσκεθ με την 36χρονη να επιβεβαιώνει: «Το γνωρίζω». 

«Σας υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναδείτε τα μάτια του, είναι αλήθεια;», ρώτησε η Βάσκεζ, με την Χερντ να λέει στο δικαστήριο: «Δεν θυμάμαι αν το είπε αυτό».

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top