Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το «κυνηγητό» από τους paparazzi στην Πεντέλη

Τη δική του εμπειρία με αφορμή τον καλεσμένο του περιέγραψε ο παρουσιαστής

Στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ζώτος.

Ο γνωστός φωτογράφος των διασήμων περιέγραψε τους κινδύνους που έχει περάσει στην καριέρα του, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα αποκλειστικό στιγμιότυπο. Τα περισσότερα χρήματα εισέπραξε όταν απαθανάτισε τον Ράσελ Κρόου που βρισκόταν στη Μύκονο για διακοπές. 

«Η πιο ακριβή μου φωτογραφία που πούλησα στο εξωτερικό ήταν του Ράσελ Κρόου στη Μύκονο το 2013. Ήρθε με φίλους και γνωρίζει μια παρέα κοριτσιών η παρέα του και μετά βγήκαν με γουρούνες να πάνε για μπάνια. Ήμουν στην Αθήνα και μαθαίνω ότι είναι στη Μύκονο. Φεύγω κατευθείαν με το καράβι. Τον έψαχνα σε όλη τη Μύκονο, τον βρίσκω στο παρά τσακ και τους φωτογραφίζω με μία καλλονή που δεν έπαιξε κάτι μεταξύ τους», αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύντροφό του

Ο παρουσιαστής παίρνοντας πάσα από τον καλεσμένο του περιέγραψε την προσωπική του εμπειρία με τους φωτογράφους, οι οποίοι τον κυνηγούσαν στην Πεντέλη για να τους χαρίσει μερικά κλικ.

«Για μία σχέση που είχα τότε, ειλικρινά σου μιλάω, 4-5 αυτοκίνητα ήταν έξω από το σπίτι μου στην Πεντέλη, κυνηγιόμασταν στους δρόμους, περνούσαμε με κόκκινα, κοντέψαμε να σκοτωθούμε και όταν κάποια στιγμή σταμάτησα και τους ρώτησα πόσα θα πάρουν – να σκοτωθούμε στο τέλος για να με πάρουν εμένα φωτογραφία με μια κοπέλα. Mου είπαν ότι τα ποσά ήταν πολύ μεγάλα». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top