Tο «happy birthday» της Ελένης για την Λάουρα

Τι είπε για το κοριτσάκι της που έγινε 6 ετών;

Tο «happy birthday» της Ελένης για την Λάουρα

«Τα παιδιά μεγαλώνουν, εμείς μένουμε ακίνητοι» είπε η Ελένη Μενεγάκη και τραγούδησε το «happy birthday» μαζί με όοοολο το πάνελ για την κόρη της, Λάουρα, που σήμερα γίνεται 6 ετών!

Μιας και στα γενέθλια της μητέρας της, Ζέτας, το πάνελ ξέχασε να ευχηθεί στην Ελένη και το έκανε μετά από παρατήρησή της, σήμερα οι «υποτακτικοί» ήταν προετοιμασμένοι... Με το που πάτησε το πόδι της στο πλατό, άρχισε η χορωδία: «να ζήσεις Λαουρίτσα και χρόνια πολλά...»!

«Τρόμαξα ρε παιδιά», ήταν η πρώτη αντίδραση της παρουσιάστριας και, δικαίως, αφού δεν ήταν και η αποθέωση της μελωδίας...

Μαζί με το πάνελ τραγούδησε και η μαμά Ελένη, που έβγαλε και το αναγκαίο λογίδριο με αφορμή την σημερινή ημέρα.

«Το κοριτσάκι μου... Να το χαίρομαι το κοριτσάκι μου. Σήμερα κλείνει τα 6. Τα παιδιά μεγαλώνουν, πρέπει να σβήνουν τα κεράκια τους κι εμείς να το γιορτάζουμε», είπε η παρουσιάστρια και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» και σε όποιον άλλο γιορτάζει σήμερα.

«Πολλά παιδάκια γεννιούνται αυτό τον μήνα! Και η αλήθεια είναι, από προσωπική εμπειρία γιατί δεν έχω κάνει παιδί καλοκαίρι, όλα τα παιδιά που είναι χειμώνα βολεύει πιο καλά γιατί αυτό το μήνα που κάθεσαι μέσα έχει ζέστη και είναι πιο ωραία. Αν έχει ζέστη δεν την αντέχεις την κλεισούρα θες να βγεις έξω και πού να πας με ένα μωράκι;», συνέχισε η πανευτυχής μανούλα.

Κάπου εκεί της έφεραν... τον καφέ της, ευχήθηκε «στην υγειά σας και στην υγειά μου» και ξεκίνησε την εκπομπή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top