Ποιός κυνηγούσε για δύο χρόνια την Ζέτα Μακρυπούλια;

«Πασχίζω για την ψυχική μου ηρεμία», δηλώνει η ίδια

Ποιός κυνηγούσε για δύο χρόνια την Ζέτα Μακρυπούλια;

Έναν εφιάλτη έζησε η Ζέτα Μακρυπούλια όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της! Συγκεκριμένα, ένας θαυμαστής είχε γίνει η σκιά της, σε σημείο μάλιστα που η αστυνομία πήγε στο θέατρο όπου έπαιζε τότε.

«Μου είχε συμβεί πριν από δύο χρόνια. Ένιωθα πως κάποιος με παρακολουθεί. Δεν ήταν ευχάριστο», λέει η Ζέτα στο περιοδικό «Ok!» και δεν διστάζει να παραδεχθεί πως φοβόταν γιατί δεν είχε ξαναδεί ποτέ αυτό τον άνθρωπο.

Ο κρυφός θαυμαστής δεν την έχανε ποτέ, ενώ χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία σε επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο θέατρο όπου εμφανιζόταν!

«Ύστερα από ένα χρόνο ήρθε στην παράσταση που ήμουν και με επισκέφθηκε στο καμαρίνι μου. Εκεί μου αποκάλυψε μια ιστορία που δείχνει ότι το έκανε από θαυμασμό και τότε δεν μπορούσε να το αποκαλύψει», καταλήγει η ηθοποιός - παρουσιάστρια.

Όσο για τον φανερό θαυμαστή της, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη; Η ίδια παραδέχεται πως είναι πολύ καλά αυτή την περίοδο και ο ντόρο�� που γίνεται στα μέσα ενημέρωσης είναι κάτι που έχει συνηθίσει: «είναι ένα παιχνίδι που πια το έχω μάθει, αν και πάντα έχει έναν τρόπο να με εκπλήσσει, αλλά πρέπει να μπορώ να κρατιέμαι μακριά από αυτό. Αν μπω σε αυτό το λούκι θα χάσω την ψυχική μου ηρεμία και γι’ αυτήν πασχίζω πολύ».

Τον Μάρτιο θα δούμε και πάλι την ξανθιά καλλονή να παρουσιάζει το «Dancing With The Stars». «Επειδή φέτος αναβλήθηκε το σίριαλ που θα ήμουν και δεν έχω γυρίσματα, μπορώ να πω ότι χρονικά είμαι καλύτερα απ’ ότι περίμενα... Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω μια χαρά», λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top