«Εχω 4.000 ζευγάρια παπούτσια!»

Ποια σταρ δεν ξέρει τί είναι το σούπερ μάρκετ;

«Εχω 4.000 ζευγάρια παπούτσια!»

Όσοι εντυπωσιάστηκαν στο άκουσμα της πληροφορίας ότι η Imelda Marcos είχε 2.700 ζευγάρια παπούτσια, άκουσαν σαν κάτι απλό και συνηθισμένο πια το ότι η διευθύντρια της ιαπωνικής Vogue Anna Dello Russo έχει 4.000 ζευγάρια παπούτσια και ξεχωριστό διαμέρισμα για τα ρούχα και τα αξεσουάρ της!

Αυτό-αποκαλείται fashionista και όχι άδικα. Η Dello Russo είναι ιδιοκτήτρια δύο διαμερισμάτων τα οποία βρίσκονται στο κέντρο του Μιλάνου. Και πού αλλού θα μου πείτε θα βρίσκονταν τα σπίτια αυτά, από την μητρόπολη της μόδας; Στο ένα μένει και στο άλλο φυλάει όλη της την γκαρνταρόμπα! Στο άλλο για την ακρίβεια έχει τα ρούχα της, τα παπούτσια της και τα αξεσουάρ της! Αυτά είναι.

Η εκδότρια έχει στις ντουλάπες της 250 βραδινά σμόκιν, συλλεκτικές τσάντες, αλλά και πανάκριβα φορέματα, στα οποία περιλαμβάνονται δημιουργίες της διακεκριμένης Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου. Οι περισσότερες ντουλάπες της είναι διακοσμημένες με animal print σχέδια, ενώ πολλά κομμάτια, όπως λέει η ίδια, τα έχει με τις ετικέτες, καθώς έχει τόσα πολλά που δεν προλαβαίνει να τα βάλει!

Στο τέλος κάθε σεζόν όλα αυτά αποσύρονται για να μείνει χώρος για τις νέες κολεξιόν. Θα μας πείτε τι τα κάνει… Τα χαρίζει, τα κάνει δώρο, ή ακόμη ακόμη τα… πετάει! Το αποκάλυψε μάλιστα η ίδια. Δηλαδή, εάν πρέπει να δίνει κιόλας για να χωρέσουν όλα αυτά σε ένα διαμέρισμα, σκεφτείτε τι θα γινόταν εάν δεν «έδιωχνε» κιόλας!

Η μαμά της πάντως την αποκαλεί χριστουγεννιάτικο δέντρο όπως είπε με τα τόσα εκκεντρικά αξεσουάρ που φοράει.

Αγαπημένη της celebrity δεν είναι άλλη από την Lady Gaga κι αυτό γιατί στο βίντεο κλιπ bad romance άλλαξε ρούχα εξήντα φορές…

Πόσα φορέματα χρειάστηκε για την εβδομάδα μόδας του Παρισιού; Συνολικά εκατό! Τι φοράει εάν χρειαστεί να πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ; «Σούπερ μάρκετ; Τι είναι αυτό; Δεν πάω ποτέ στο σούπερ μάρκετ. Προτιμώ να ψωνίζω ρούχα!»

Τώρα βέβαια, άμα είσαι η διευθύντρια της Ιαπωνικής Vogue έχεις το δικαίωμα να λες ό,τι θέλεις. Αλλά κι εσύ αγάπη μου ξεκαβάλα λίγο, το καλάμι έχει φτάσει από εδώ μέχρι απέναντι!

Η Anna Dello Russo είναι ιταλικής καταγωγής και μια από τις πιο περιζήτητες fashion editor… Στο twitter της την ακολουθούν 30.000 άτομα. Εκεί που δεν τα καταφέρνει τόσο καλά είμαι στα προσωπικά της, αφού δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χώρος στο σπίτι της για τους άνδρες… «Κάποτε ένας άντρας με ρώτησε: Πού υπάρχει χώρος για μένα; Κι εγώ του απάντησα… α συγ��νώμη, χώρος για σένα δεν υπάρχει!»

Αυτό καλύτερα να μην το σχολιάσουμε… Ο… χώρος είναι το πρόβλημα;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top