«Είχα κόμπλεξ με το τεράστιο στήθος μου»

Ποια διάσημη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε το «πρόβλημα» της;

«Είχα κόμπλεξ με το τεράστιο στήθος μου»
Την Kate Perry, εκτός από την καταπληκτική φωνή της, την γνωρίζουμε και για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις. H 26χρονη τραγουδίστρια, πρόσφατα παντρεμένη με τον κωμικό ηθοποιό Russel Brand, δεν διστάζει να μιλήσει για όλα, σε συνέντευξη της στο Elle Μαρτίου.
Για τη σχέση της με τον Russel Brand:

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Ήταν ένα κλικ και ξεπεράσαμε αμέσως όλα τα επιφανειακά, βαρετά πράγματα. Και από τότε μεταξύ μας δεν έχει υπάρξει ούτε μια μονότονη στιγμή. Όλα ήταν θέμα σωστού timing και απλά δώσαμε ο έ��ας στον άλλο αυτό που πραγματικά χρειάζοταν: ισορροπία».

Για τα κόμπλεξ της:

«Κάποτε «έπιανα» ένα οικοδομικό τετράγωνο. Όταν ήμουν μικρότερη, ήμουν παχιά και είχα τόσο τεράστιο στήθος, που δεν ήξερα τι να το κάνω! Έτσι, φορούσα ειδικά σουτιέν που το έκαναν να δείχνει μικρότερο και το μόνο που ήθελα ήταν να μοιάσω στην Kate Moss».

Για τη σημερινή της σέξι εμφάνιση:

«Είμαι σέξι. Και τι μ΄αυτό; δεν ισχυρίστηκα ποτέ πως είμαι καλόγρια!»
Για το παρελθόν της:

«Είχα 2 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και πολλές απλήρωτες επιταγές. Είχα θέσει ένα χρονικό περιορισμό στον εαυτό μου. Έλεγα ότι αν δεν τα καταφέρω μέχρι τα 25 μου, θα παντρευτώ, θα κάνω μερικά κουτσούβελα και θα ασχολούμαι με χειροτεχνίες».

Για την χαμηλών τόνων προσωπικότητα της:

«Είναι σημαντικό να είσαι φυσιολογικός. Και νομίζω ότι εμένα με βοήθησε το γεγονός ότι μου τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια πολλές φορές. Ήταν σαν να μου έλεγαν: "άκουσε εδώ σκύλα, δεν πρόκειται να τα έχεις όλα στο χέρι. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά". Ακόμα, έχω πολλά να αποδείξω».
Για την ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και στη σχέση της:

«Στη ζωή μπορείς να τα έχεις όλα, απλά πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά γιατί τίποτα δεν σου χαρίζεται. Όσοι λένε ότι ο γάμος απαιτεί σκληρή δουλειά, έχουν δίκιο: πρέπει να βρίσκεις χρόνο για τα πράγματα που αγαπάς».

Για το μέλλον της στο τραγούδι:

«Μερικοί άνθρωποι είναι ικανοί να πεθάνουν πάνω στη σκηνή. Δεν θέλω να μου συμβεί αυτό. Θέλω να κάνω παιδιά, και θέλω να ζήσω μια γεμάτη ζωή. Πολλοί όμως, φοβούνται να το κάνουν γιατί θεωρούν ότι θα καταστραφεί η καριέρα τους».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top