«Με την Ελένη εκτός αέρα δεν λ��γαμε... ούτε γεια»

Ηταν μία ωραία ατμόσφαιρα στον Καφέ με την Ελένη...

«Με την Ελένη εκτός αέρα δεν λέγαμε... ούτε γεια»

Για την συνεργασία της και κυρίως την λήξη της επαγγελματικής της σχέσης με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην εκπομπή Επτά και την δημοσιογράφο Ιωάννα Βάσσου η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου.

«Είπα κάποια πράγματα σε μία στιγμή που κι εγώ μόλις είχα φύγει από την Ελένη και όλα ήταν πολύ φρέσκα. Αυτά συμβαίνουν όμως. Δυστυχώς αυτό που ειπώθηκε ότι εκτός αέρα δεν λέγαμε ούτε γεια με την Ελένη ισχύει. Για την ακρίβεια με έβλεπε και όταν την χαιρετούσα δεν μου μιλούσε καν», δήλωσε η γυμνάστρια, επιβεβαιώνοντας ότι μόλις έκλειναν τα φώτα του Καφέ, η σχέση της με την παρουσιάστρια ήταν ανύπαρκτη.

Η Χριστίνα Πάζιου απάντησε στην ερώτηση ποια τηλεοπτική προσωπικότητα θα ήθελε οπωσδήποτε να γυμνάσει. «Τώρα πια, καμία… Η Ελένη πραγματοποίησε το όνειρό μου γιατί από μικρή όταν την έβλεπα ήθελα να την γυμνάσω. Και αυτό έγινε. Εάν την είχα μπροστά μου θα της έλεγα ότι την αγαπώ και την ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσε».

Και μπορεί η Χριστίνα να γύμναζε για αρκετό καιρό την οικοδέσποινα του Καφέ, ωστόσο αυτό δεν ξεπέρασε τα στενά όρια του πλατό και τα χρονικά περιθώρια της εκπομπής, καθώς η Ελένη δεν είναι και ο καλύτερος οπαδός της γυμναστικής. «Θα της γύμναζα λίγο περισσότερο τους κοιλιακούς γιατί το υπόλοιπο σώμα της είναι τέλειο. Η ίδια πάντως μου ζητούσε συνεχώς να γυμνάσει τους γλουτούς της. Είναι η σεισμογενής της ζώνη!»

Την ενόχλησε που η Ελένη γυμνάστηκε με άλλον trainer πριν από λίγες ημέρες στο στούντιο; «Όποιος βάζει ένα λιθαράκι στο να σηκώσουμε τον κόσμο από την καρέκλα του με ευχαριστεί, είναι δυνατόν να με ενοχλεί;»

Αν και είναι δύσκολο να το αντιληφθεί κανείς, η Χριστίνα Πάζιου δήλωσε ότι κάποια στιγμή, στα 18 της χρόνια, ντρεπόταν πολύ για το σώμα της, γιατί υπήρξε στιγμή που είχε πάρει 10 κιλά. «Όταν ήλθα για πρώτη φορά στην Αθήνα για να σπουδάσω, πήρα 10 κιλά γιατί δεν μαγείρευα, επειδή δεν είχα συνηθίσει να μένω μόνη μου κι έτρωγα συνέχεια έτοιμα φαγητά. Κάποια στιγμή λοιπό, πήγα να βάλω ένα παντελόνι μου και διαπίστωσα ότι αυτό δεν ανέβαινε. Δεν βγήκα για τρεις μήνες από το σπίτι!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top