Έτοιμη να αποκτήσουν το 7ο παιδί οι Brangelina

Κοριτσάκι 4 ετών από την Αϊτή θα υιοθετήσει η Jolie

Έτοιμη να αποκτήσουν το 7ο παιδί οι Brangelina

Ακόμα περισσότερο θα μεγαλώσει η οικογένεια των Brangelina, καθώς η σταρ του Hollywood ετοιμάζεται να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Αϊτή! Έτσι, το ζευγάρι θα έχει τρία βιολογικά παιδιά και τέσσερα υιοθετημένα.

Στο «στόχαστρο» της Angelina έχει μπει η 4χρονη Leah, που έμεινε ορφανή μετά τον καταστροφικό σεισμό που «χτύπησε» την Aϊτή. Η 35χρονη ηθοποιός λάτρεψε την 4χρονη κατά την διάρκεια επίσκεψής της στην χώρα, τον περασμένο Φεβρουάριο και ήταν συνεχώς σε επαφή με γραφεία υιοθεσίας, κυβερνητικούς αξιωματούχους και μη κυβερνητικές οργανώσεις, ώστε να γνωρίζει από πρώτο χέρι πώς πάνε τα πράγματα.

«Οι δικηγόροι της Angelina έχουν κινήσει τις διαδικασίες ώστε η Leah να περάσει μερικές μέρες μαζί της στην Αμερική. Αυτή είναι μια συνηθισμένη διαδικασία, για να εξακριβωθεί ότι το κορίτσι θα προσαρμοστεί», ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της 35χρονης ηθοποιού στην εφημερίδα «Daily Mail».

Οι Brangelina έχουν τρία βιολογικά παιδιά: την 4χρονη Shiloh και τα 2 ετών δίδυμα Knox και Vivienne. Παράλληλα, έχουν υιοθετήσει άλλα τρία: τον 10 ετών Maddox από την Καμπότζη, την 7χρονη Pax από το Βιενάμ και την 6 ετών Zahara από την Αιθιοπία.

Παρατηρητές από διάφορες οργανώσεις, όπως ο Ερυθρός Σταυρός, ελέγχουν αν η σταρ του Hollywood ακολουθεί όλες τις νόμιμες διαδικασίε�� και δεν της γίνεται κάποια εξαίρεση λόγω της ιδιότητάς της.

«Η Angie βρίσκεται σχεδόν στα τελευταία στάδια... Αν η Leah ταιριάξει με την οικογένεια στις ΗΠΑ, θα μπορέσει να την υιοθετήσει», πρόσθεσε στην εφημερίδα ο ίδιος άνθρωπος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top