Ελληνίδες ηθοποι��ί χουφτώθηκαν μεταξύ τους on camera!

Ποιές έπιασαν και ζούληξαν οπίσθια και στήθη;

Ελληνίδες ηθοποιοί χουφτώθηκαν μεταξύ τους on camera!

Το ότι οι γυναίκες είναι λίγο παραπάνω διαχυτικές από τους άνδρες όταν συναντιούνται είναι γνωστό... Αλλά ότι θα βλέπαμε δύο επώνυμες να χουφτώνουν η μία τα οπίσθια και το στήθος της άλλης μπροστά στην κάμερα, πού να το φανταστούμε;

Πρωταγωνίστριες του «πιπεράτου» περιστατικού είναι η Μαρία Σολωμού και η Ελένη Λιάσκα, που παίζουν στην «Ονειροπαγίδα» του ΑΝΤ1. Η εκπομπή «10 με 1 μαζί» έδειξε πλάνα από το πάρτι για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς, όπου οι δύο ηθοποιοί μάλλον ξέχασαν ότι υπάρχει κάμερα και άρχισαν τα «κοριτσίστικα» με αφορμή το ντύσιμό τους...

Η Λιάσκα φορούσε εφαρμοστό φόρεμα με ραντάκι και η Σολωμού δεν δίστασε να της χαϊδέψει τα οπίσθια (!), λέγοντας πως εκείνη δεν θα έβαζε ποτέ τέτοιο ρούχο.

«Να ωραίο ντύσιμο! Να η διαφορά! Ο λέτσος και η γυναίκα!», είπε η ηθοποιός χαρακτηρίζοντας εαυτόν «λέτσο». «Και η γυναίκα», επανέλαβε και... τσουπ! Χούφτωμα στα οπίσθια!!!

«Α... γλυκιά μου», απάντησε η Λιάσκα και πρόσθεσε ότι επέλεξε αυτό το ντύσιμο γιατί όλοι την περνάνε για 18. Έσπευσε, όμως, να... παρηγορήσει την συνάδελφό της, λέγοντας ότι εκείνη δεν θα χωρούσε σε ένα τέτοιο φόρεμα γιατί... τσουπ! Χούφτωμα και ζούληγμα στο στήθος!!!

Σιγά βρε κορίτσια! Μπροστά στην κάμερα είστε και γράφει...

Ο ανδρικός πληθυσμός, πάντως, σας ευχαριστεί θερμά για τον εγκάρδιο χαιρετισμό σας!

Δείτε τα χουφτώματα των δύο ηθοποιών

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top