Συνεχίζεται η κόντρα Λύτρα-Μερκούρη

Έπεσαν και τα πρώτα εξώδικα

Συνεχίζεται η κόντρα Λύτρα-Μερκούρη
«Απογοητευμένη» δηλώνει η Ειρήνη Μερκούρη που όπως φαίνεται δεν μπορεί να «χωνέψει» ότι η Μάρω Λύτρα την αντικατέστησε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε.

Είναι τέτοια μάλιστα η στεναχώρια της που σήμερα έστειλε και επίσημο δελτίο Τύπου όπου ανακοινώνει ότι έστειλε εξώδικα για αθέτηση συμφωνίας στον επιχειρηματία του κέντρου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν πήγα να αρχίσω πρόβες στις 20/01/2011 αλλά πήγα κανονικά για δουλειά όπως κάθε Πέμπτη μιας και δεν είχα καμία ενημέρωση και η αφίσα μου ήταν ακόμη στη θέση της».

Μέσω του Δελτίου Τύπου της, ξεκαθαρίζει ότι το πρόβλημα της δεν είναι η Μάρω αλλά ο ίδιος ο επιχειρηματίας, αφού όπως υποστηρίζει, η συνεργασία τους θα έληγε την Κυριακή των Βαΐων, κάτι το οποίο αθετήθηκε.

Η Μάρω Λύτρα από την άλλη που «μάλλιασε» μια βδομάδα τώρα η γλώσσα της να εξηγεί ότι δεν έδιωξε εκείνη τη Μερκούρη παραμένει σταθερή στις απόψεις της και ξεκαθαρίζει: «Όλοι το ξέραμε. Και οι μουσικοί το ξέρανε και ο μαέστρος το ήξερε, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Δεν μπορώ να πάρω θέση, δεν γνωρίζω. Ό,τι συμφωνία έκανε, έκανε με τον επιχειρηματία και το μαγαζί. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με την Ειρήνη και δεν έχει κανένα λόγο να μου μιλήσει να μου πει κάτι. Δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε».

Όσο για τον επιχειρηματία; Νίπτει τας χείρας του αφού όπως από τη μεριά του υποστηρίζει, με την Ειρήνη Μερκούρη δεν έχουν καμία οικονομική διαφορά καθώς η ίδια έχει υπογράψει χαρτιά που λένε ότι οι εμφανίσεις της σταματούν Ιανουάριο.

Τον λόγο τώρα έχουν οι δικηγόροι, που καλούνται να ρίξουν φως στην υπόθεση...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top