Ζέτα Μακρυπούλια:«Ο έρωτάς μου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη»

Τί είπε για τον Χρήστο Λούλη και το Dancing with the Stars;

Ζέτα Μακρυπούλια:«Ο έρωτάς μου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη»

«Χείμαρρος» ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια στις αποκλειστικές δηλώσεις της στο Star. Τόσο πολύ που μέχρι και μεις που την ακούσαμε δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας. Λίγο πριν την αναχώρησή της για την Κύπρο και χωριστά από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η Ζέτα μίλησε για την σχέση της με τον τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας τα πάντα!

«Είμαι πάρα μα πάρα πολύ καλά και πολύ ευτυχισμένη», είπε. «Και ερωτευμένη;», την ρώτησαν κι εκείνη έδωσε την απάντηση χωρίς κανέναν δισταγμό: «Και ερωτευμένη φυσικά. Φουλ!»

Είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός και παρουσιάστρια απαντά με τέτοια άνεση και τόσο χαλαρότητα σε ερώτηση για τα προσωπικά της, πράγμα που δείχνει ότι η στιγμή που θα την δούμε σε κοινές φωτογραφίες με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν θα αργήσει και πολύ να έλθει. «Δεν έχω κάνει κάποια σχέδια. Σημασία έχει ότι είμαστε πολύ καλά. Για τα υπόλοιπα θα δούμε. Εάν πάντως πρόκειται να συμβεί κάτι, θα το μάθετε», είπε, απαντώντας σε ερώτηση εάν θα φάμε κουφέτα σύντομα.

«Σίγουρα με κάνει πολύ χαρούμενη γιατί κάθε γυναίκα θα ήταν πολύ χαρούμενη να ακούει αυτά τα λόγια. Όμως ,σημασία έχει ότι εγώ αυτά τα ακούω και σε πιο προσωπικές στιγμές και δεν περιμένω την τηλεόραση», είπε η Ζέτα για τον τρόπο που της συμπεριφέρεται ο αγαπημένος της.

Εκτός, από τα προσωπικά της, όμως, έδωσε την δική της ορθή, κοφτή και γεμάτη νόημα απάντηση και στα όσα είπε για εκείνη πριν από λίγο καιρό ο Χρήστος Λούλης, αμφισβητώντας ευθέως το υποκριτικό της ταλέντο. «Δεν με πλήγωσε τίποτα και δεν έχω να σχολιάσω τίποτα, όλα είναι καλά».

Για το Dancng with the Stars, τέλος, είπε ότι παρά την δύσκολη οικονομικά συγκυρία, το πρόγραμμα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βγει στον αέρα, ενώ οι προετοιμασίες κορυφώνονται: «Είμαι πολύ έτοιμη για το Dancing with the Stars, ανυπομονώ να ξεκινήσει, έχουμε ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες, τα ραντεβού, προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ωραία ομάδα και φέτος, όπως και πέρυσι και εάν όλα πάνε καλά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου θα ξεκινήσουμε. Είναι όντως πολύ δύσκολα τα πράγματα φέτος, αλλά όσον αφορά το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο ή το Dancing with the Stars, (επειδή τέθηκε ��έμα ποιο από τα δύο θα γίνει τελικά) δυστυχώς δεν παίρνω εγώ την απόφαση, αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα διάφορα πράγματα, αλλά από την στιγμή που δεν είναι, ακολουθώ εντολές».

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου το Star α παρουσιάσει αποκλειστικά τα δύο νέα ερωτικά τραγούδια που ηχογράφησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την Ζέτα Μακρυπούλια, τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε λίγες ημέρες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top