Φιλιππίδης:«Φέτος «γνώρισα» τον 13χρονο γιο μου»

«Θέλω να κάνω σατιρική εκπομπή, αλλά δεν μου δίνουν»

Φιλιππίδης:«Φέτος «γνώρισα» τον 13χρονο γιο μου»

«Οι δημοσιογράφοι κάνετε ένα λάθος. Δεν ρωτάτε αυτόν που πρέπει και τον αφορά, αλλά όλους τους άλλους, για αυτό δεν παίρνετε απάντηση», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Πέτρος Φιλιππίδης με αφορμή την «κόντρα» Χ. Λούλη και Ζ. Μακρυπούλια μιλώντας στο «Πρωινό mou», ενώ αναφέρθηκε και στους τηλεκριτικούς λέγοντας ότι κάποιοι πληρώνονται από τα κανάλια για αυτά που γράφουν.

Ο ηθοποιός μίλησε για την αγάπη που έχει στην σύζυγό του, αλλά και για τον γιο του, τον οποίο, όπως είπε, γνώρισ�� για πρώτη φορά το καλοκαίρι.

«Γνώρισα ένα καινούργιο άνθρωπο. Δεν τον ήξερα και είναι ένα μεγάλο λάθος αυτό. Τον είχα χάσει με την δουλειά μου», παραδέχτηκε για τον 13χρονο γιο του, ενώ αποκάλυψε ότι μετά από 30 χρόνια έκανε για πρώτη φορά φέτος Χριστούγεννα με την οικογένεια του, επειδή τόσα χρόνια εργαζόταν.

Αίσθηση προκάλεσε, ωστόσο, η αποκάλυψη ότι θα ήθελε να κάνει σατιρική - κριτική εκπομπή, όπως αυτή του Λάκη Λαζόπουλου, αλλά δεν τον αφήνουν τα κανάλια! «Δεν μου γίνεται πρόταση. Δεν ξέρω γιατί», είπε μην θέλοντας να σχολιάσει.

Τέλος, μίλησε με απέραντη αγάπη για την σύζυγό του και για τα 16 ή 17 χρόνια γάμου. «Η γυναίκα μου κάνει δώρο καρδιές», είπε και πρόσθεσε δειλά «την αγαπάω πάρα πολύ». Ωστόσο, δήλωσε ότι δεν της εκφράζει τα συναισθήματά του λόγω ντροπής

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top