Ελένη Φουρέιρα: «από μικρή ήμουν ερωτιάρα»

Άλλαξε καταγωγή: «δεν είμαι Μεξικάνα, είμαι Αθηναία», λέει

Ελένη Φουρέιρα: «από μικρή ήμουν ερωτιάρα»

«Μου αρέσει να ζω τον έρωτα, την καψούρα, την αγάπη», εξομολογείται η Ελένη Φουρέιρα και μιλά για τις κοπάνες που έκανε στο σχολείο ώστε να συναντήσει το αγόρι της, τις χυλόπιτες που έχει ρίξει και έχει φάει, αλλά και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. «Δεν έχει σημασία τι λένε για μένα... Το μόνο που έχει σημασία είναι το τι κάνεις», καταλήγει.

Η σέξι τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό «Nitro» για τις ερωτικές της περιπέτειες και εξομολογήθηκε ότι στα 15 της έκανε κοπάνα μαζί με την κολλητή της προκειμένου να συναντήσουν τα αγόρια τους στο Καλαμάκι. Μέχρι που τις πήραν χαμπάρι οι μανάδες τους και ο έρωτας... τελείωσε!

«Έχω φάει πολλές χυλόπιτες στη ζωή μου. Έχει τύχει να ερωτευτώ κάποιον πολύ, να με χωρίσει χωρίς λόγο και να έχω πάθει σοκ. Να τον παίρνω τηλέφωνο όλο το βράδυ, να τον παρακαλάω και άλλα τέτοια γραφικά. Την επομένη, βέβαια, ξυπνούσα και ήμουν μια χαρά», παραδέχεται.

Όπως λέει, μέχρι να γίνει τραγουδίστρια πέρασε δύσκολα. Στο σχολείο επειδή ντρεπόταν που οι συμμαθήτριές της φορούσαν επώνυμα αθλητικά παπούτσια και εκείνη από την λαϊκή τους έλεγε ότι και τα δικά της είναι μάρκα, ενώ δούλεψε μοιράζοντας φυλλάδια στον δρόμο και σε σουβλατζίδικο από το οποίο τελικά την απέλυσαν.

«Κάθε δουλειά που έκανα, ήθελα να την κάνω καλά. Για να προοδεύσω. Και θυμάμαι όταν ήμουν στο μαγαζί με τα ρούχα ήμουν η πρώτη που έτρεχε κάθε μέρα να σφουγγαρίσει, να σκουπίσει, να τακτοποιήσει πριν ανοίξουμε...», συνεχίζει η Ελένη και αποκαλύπτει πως στην τελευταία σελίδα του λευκώματός της γράφει: «εύχομαι μια μέρα να γίνω μια μεγάλη τραγουδίστρια».

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα όταν πήγε σε μία οντισιόν και είπε ψέματα σε κάποιον μάνατζερ ότι ασχολείται με το τραγούδι. Εκείνος την έστε��λε σε ένα μαγαζί επί της Πειραιώς που δεν υπάρχει πια και... το νερό μπήκε στο αυλάκι. «Δεν είχα κάνει ποτέ μου μαθήματα φωνητικής, ούτε είχα πάει σε ωδείο. Ήθελα, αλλά δεν υπήρχε ποτέ η οικονομική δυνατότητα. Είχα καταφέρει, όμως, να μάθω λίγη κιθάρα. Όπως και να ‘χει, με πήραν. Και ξεκίνησα», αφηγείται η ίδια.

Όσο για την κουβέντα που γίνεται για την καταγωγή της; Η ίδια δεν νοιάζεται και επισημαίνει με νόημα: «δεν είμαι Μεξικάνα ή οτιδήποτε άλλο. Είμαι Αθηναία. Αν με έλεγαν Ελένη Παπαδοπούλου δεν θα υπήρχε πρόβλημα»! Eμάς, πάντως, δεν μας νοιάζει τι είσαι... Όμως, αφού μας συστήθηκες ως Μεξικάνα, μην μας το κάνεις Αθηναία τώρα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top