Ζέτα Μακρυπούλια: «είμαι φουλ ερωτευμένη»

Τι δήλωσε πριν την πρώτη κοινή εμφάνιση με Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια: «είμαι φουλ ερωτευμένη»

Μεγάλες στιγμές ζει σήμερα το lifestyle ρεπορτάζ, καθώς Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια θα κάνουν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους! Μιλώντας στην κάμερα του Star, η ηθοποιός - παρουσιάστρια δήλωσε «φουλ ερωτευμένη», παρά το ότι για μήνες μας είχαν στο... περίμενε τόσο εκείνη, όσο και ο καλός της.

Για να μην χαλάσουν το σασπένς, Ζέτα και Μιχάλης έφτασαν χωριστά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να πετάξουν για Κύπρο, όπου θα παραβρεθούν στα βραβεία «άνδρες της χρονιάς».

Σε αποκλειστικές της δηλώσεις στην κάμερα του Star, η Ζέτα δήλωσε «φουλ ερωτευμένη», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παντρευτεί σύντομα! Αλίμονο... Μετά τις πρόσφατες ανάλογες δηλώσεις του τραγουδιστή, ήταν η σειρά της για εξομολογήσεις!

Πάντως, βραβείο από τα χεράκια της αγαπημένης του δεν θα πάρει ο Μιχάλης. Βέβαια, θα του το δώσει η κολλητή της φιλενάδα Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο...

Μάλιστα, Ζέτα και Ελισάβετ έφτασαν μαζί στο αεροδρόμιο, ενώ η ηθοποιός δεν παρέλειψε να ενημερώσει την φιλενάδα της για το ποιά είναι η αγαπημένη σοκολάτα του καλού της! Εγώ, πάντως, «ψηφίζω» αμυγδάλου...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top