Κοριτσάκι το μωρό των Beckhams!

Έπιασαν τόπο οι προσευχές της Victoria

Κοριτσάκι το μωρό των Beckhams!

Επιτέλους ανακούφιση για την Victoria Beckham: οι ευχές της έπιασαν τόπο και θα το μωρό που περιμένει είναι κορίτσι! Σύμφωνα δε με τον γυναικολόγο της, η εγκυμοσύνη εξελίσσεται ομαλά.

Η 36χρονη πρώην τραγουδίστρια νυν σχεδιάστρια έκανε υπέρηχο σε ιδιωτικό νοσοκομείο κοντά στο πατρικό της, όπου οι γιατροί δεν την διαφώτισαν για το φύλο του μωρού. Δεν το έβαλε, όμως, κάτω και υπεβλήθη σε νέα εξέταση που έδειξε ότι περιμένει κορίτσι!

«O David και η Victoria πετούν στα σύννεφα», δήλωσε άτομο από το συγγενικό τους περιβάλλον.

Πώς να μην πετάνε στα σύννεφα και ειδικά η Victoria, μετά τα τρία αγόρια που έχει φέρει στον κόσμο; Εύκολο το ‘χεις να ζεις σε ένα σπίτι με τέσσερις άνδρες;

Το καλοκαίρι θα βρει το ζευγάρι με την κορούλα του αγκαλιά, ενώ άνθρωπος από το περιβάλλον τους σχολιάζει: «μία αδερφούλα για τα αγόρια τους είναι γι’ αυτούς η τέλεια οικογένεια. Και τα όνειρά τους γίνονται πραγματικότητα! Δεν θα μπορούσαν να ευχηθούν κάτι καλύτερο!».

Να δεις που η Victoria ήδη καταστρώνει πλάνα για το πώς θα ντύνει την μικρή... Άσε που κάτι μου λέει ότι θα λανσάρει και παιδική κολεξιόν οσονούπω...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top