Εκτός τελικού στο «X Factor» η Νίκη Πόντε!

«Φωτιά» με τον Σάκη να τραγουδά live τα νέα του τραγούδια

Εκτός τελικού στο «X Factor» η Νίκη Πόντε!

Ανατροπή στον ημιτελικό του «X Factor»: εκεί που όλοι περίμεναν πως θα προκριθεί η υποψήφια για την Eurovision Νίκη Πόντε, τελικά θα «μονομαχήσουν» ο Χάρης και ο Αλέξανδρος! Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Σάκης Ρουβάς ξεσήκωσε τους πάντες παρουσιάζοντας τα νέα του κομμάτια.

«Κόκκινο» χτύπησε η αγωνία την στιγμή που ο Σάκης εμφανίστηκε για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα. Πρώτα είπε ότι περνάει στον τελικό ο Χάρης, αφήνοντας την Νίκη και τον Αλέξανδρο να καρδιοχτυπήσουν για λίγο ακόμα. Το δεύτερο όνομα για τον τελικό ήταν αυτό του Αλέξανδρου και οι πάντες έμειναν άφωνοι, καθώς η Νίκη θεωρούταν φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την νίκη στο «X Factor».

Λίγο νωρίτερα, ο Σάκης έκανε τον ημιτελικό του talent show να πάρει «φωτιά» και τις Ρουβίτσες που ήταν στο κοινό να παραληρούν, λέγοντας τρία από τα καινούργια του τραγούδια!

Αρχικά, εμφανίστηκε στην γεμάτη καπνούς σκηνή, ντυμένος στα μαύρα και κρατώντας το μικρόφωνο στο χέρι: το «Νεκρός Ωκεανός» ήταν το πρώτο τραγούδι που επέλεξε να πει και δεν σταμάτησε εκεί...

Ο Σάκης συνέχισε σε πιο ποπ ρυθμούς: «Οι Δυο Μας» τραγούδησε και χόρεψε συνοδεία μπαλέτου, ξεσηκώνοντας κοινό (και τηλεθεατές) όπως μόνο εκείνος ξέρει!

Ο ��όσμος δεν σταμάτησε να χειροκροτά, ούτε όμως και ο Σάκης να χορεύει και να τραγουδά! Το «Για Μας» πήρε την σκυτάλη, με ένα χορευτικό ακόμα πιο εντυπωσιακό από το προηγούμενο και τον τραγουδιστή να δίνει «ρέστα»!

Δείτε τον Σάκη να λέει τα νέα του τραγούδια!

Πρώτη ανάρτηση: 04/02/ 2011 23:51

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top