Δείτε τις πρόβες του Σάκη Ρουβά για το «X Factor»

Tα νέα του τραγούδια, το talent show και η Eurοvision

Δείτε τις πρόβες του Σάκη Ρουβά για το «X Factor»

Στις πρόβες του Σάκη Ρουβά λίγο πριν παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια στην σκηνή του «X Factor» βρέθηκε αποκλειστικά η κάμερα του Star! Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για όσα ετοιμάζει, το talent show και την Eurovision.

«Έχουμε κάνει πρόβα αλλά το βλέπουμε πάνω στη σκηνή», είπε ο τραγουδιστής που στον αποψινό ημιτελικό του «X Factor» θα παρουσιάσει δύο νέα κομμάτια, τα «Οι Δυο Μας» και «Για Εμάς».

Μιλώντας για τις φετινές συμμετοχές στην Eurovision ο Σάκης επεσήμανε πως τα talent shows βγάζουν καλές φωνές και δίνουν την ευκαιρία στα νέα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους. «Νομίζω είναι πολύ καλό αυτό που συμβαίνει».

Μάλιστα, ο σταρ αποκάλυψε πως έχει δώσει θερμές ευχές στην Νίκη Πόντε που συμμετέχει στο «X Factor». «Είναι εξαιρετική, ένα γλυκύτατο κορίτσι, όμορφη, με ταλέντο, κίνηση, έχει σπουδάσει μουσική. Γιατί όχι; Μακάρι!», πρόσθεσε.

«Είναι καλό που ο κόσμος έρχεται να διασκεδάσει, να ξεφύγει από όλα αυτά τα προβλήματα», είπε τέλος ο Σάκης, που συνεχίζει τις εμφανίσεις του με την Άννα Βίσση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top