Δείτε την πιο τολμηρή φωτογράφηση της Δούκισσας Νομικού!

«Δεν αισθάνομαι σέξι», λέει και μιλά για τον έρωτα

Δείτε την πιο τολμηρή φωτογράφηση της Δούκισσας Νομικού!

Την πιο σέξι φωτογράφηση της καριέρας της έκανε η Δούκισσα Νομικού, που πόζαρε με εσώρουχα και ζαρτιέρες σε στάσεις που κολάζουν! «Ως άνθρωπος δεν αισθάνομαι σέξι», εξομολογείται το μοντέλο - παρουσιάστρια και προσθέτει πως είναι τόσο ντροπαλή που δεν κοιτάει καν τους άνδρες που την φλερτάρουν στον δρόμο.

«Υπάρχουν πολύ πιο σέξι γυναίκες από εμένα. Ούτε κάνω αυτή τη δουλειά για να κερδίσω περισσότερο θαυμασμό. Ίσα ίσα που επειδή είμαι φουλ ντροπαλή, κλείνομαι περισσότερο στον εαυτό μου», λέει η Δούκισσα στο περιοδικό «Nitro» και παίρνει τις πιο τολμηρές πόζες στις οποίες την έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η ξανθιά δεν διστάζει να παραδεχθεί πως όλα της τα μυστικά βρίσκονται σε δύο ροζ τετράδια, καλά κρυμμένα μέσα στο λευκό με ροζ πινελιές δωμάτιό της. Ο πρώτος άνδρας που την πρόδωσε ήταν ένας συμμαθητής της στην Β’ δημοτικού, ενώ η πιο μεγάλη της απογοήτευση ήταν όταν το αγόρι που της άρεσε στο γυμνάσιο επέστρεψε από εκδρομή στην Ιταλία -στην οποία εκείνη δεν πήγε- έχοντας σχέση με κάποια άλλη.

«Η τηλεόραση με βοήθησε να σκληρύνω το πετσί μου. Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να δείχνω προς τα έξω. Βέβαια, η καρδούλα μου το ξέρει κάποιες φορές», λέει για την τηλεοπτική της εμπειρία και προσθέτει πως αν ήταν στο χέρι της θα έμενε για πάντα στο ίδιο κανάλι και με τους ίδιους συνεργάτες γιατί δεν της αρέσουν καθόλου οι αλλαγές.

Ο έρωτας είναι για εκείνη... βάσανο: «χάνω τον μπούσουλα όταν ερωτεύομαι», λέει χαρακτηριστικά και δεν διστάζει να εξομολογηθεί πως υπήρξε περίοδος που πηγαινοερχόταν αυθημερόν με το αεροπλάνο Αθήνα - Κρήτη για να δει έναν άνδρα!

«Αν με ενδιαφέρει κάποιος, μου έχει συμβεί και να κοκκινίσω και να χάσω τα λόγια μου», προσθέτει η Δούκισσα, που τονίζει σε όλους ένα πράγμα: πως είναι αυτό που δείχνει, πέρα για πέρα αληθινή.

Δείτε τις σέξι πόζες της Δούκισσας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top