Αλέ��ανδρος Μπουρδούμης: το νέο look που μοιάζει με πίθηκο!

Ο έρωτας και η γυναίκα που θα κάνει τα παιδιά του

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: το νέο look που μοιάζει με πίθηκο!

Συνέντευξη στο «Πρωινό Mou» έδωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ήταν η ευκαιρία για να αποκαλύψει το νέο του look: μαλλί αφάνα και αχτένιστο, μούσι και... τρίχα κάγκελο! Κατά τα άλλα, ο ηθοποιός δήλωσε πως έχει ερωτευθεί δυόμιση φορές και περιέγραψε την γυναίκα που θα γίνει μάνα των παιδιών του.

Τον είδαμε τον Αλέξανδρο και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας! Ok, να αφήσει μαλλί και μούσι για χάρη ενός ρόλου (αυτή είναι και η δουλειά του άλλωστε), αλλά ήταν ανάγκη να έχει το πουκάμισο ανοιχτό, με αποτέλεσμα να βλέπουμε πως η τρίχα από το στέρνο έχει ενώσει με το μούσι και -κατ’ επέκταση- το μαλλί; Α πα πα... Κλειστό το πουκαμισάκι όταν έχουμε θύσανο στο στέρνο, αλλιώς λίγη αποτρίχωση δεν βλάπτει!

Μέχρι και οι Σκορδαλιαγκαίοι διχάστηκαν με το στυλ του... Ο Λιάγκας επέμενε πως ξυρισμένος είναι πιο ωραίος (γούστα είναι αυτά), ενώ η Φαίη πως το look είναι καλό αν και τον κάνει πιο άγριο. Ε ναι, δεν αντιλέγουμε, αντρουά η τρίχα, αλλά... με μέτρο! Άσε που καμιά φορά πρέπει να το χτενίζουμε το μαλλί και να μην κυκλοφορούμε λες και μας χτύπησαν 9 μποφόρ και βάλε...

«Έχω ερωτευθεί δύο, δυόμιση φορές», είπε αστειευόμενος ο Αλέξανδρος και παραδέχθηκε πως έχει κυνηγήσει γυναίκες για να τις κατακτήσει. «Μου αρέσει να πολιορκώ μια γυναίκα και επιμένω», συνέχισε και επεσήμανε ότι ο έρωτας υπάρχει στην αρχή και στη συνέχεια μπαίνουν στη σχέση άλλα συναισθήματα.

Για γάμο, πάντως, ούτε κουβέντα δεν θέλει να ακούει: «η προοπτική του να έχω μια σύντροφο και να κάνω παιδιά με έχει απασχολήσει, αλλά ο γάμος σαν κοσμικό γεγονός δεν νομίζω ότι ντε και καλά πρέπει να συμβεί», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ποιά γυναίκα θα μπορούσε να γίνει μητέρα των παιδιών του; Όπως είπε, πρέπει να ταιριάζει μαζί της σε πράγματα πέρα από το κρεβάτι, το οποίο είναι σημαντικό γιατί -κατά τον ίδιο πάντα- εκεί αφήνεσαι και δείχνεις ποιός είσαι!

Την γυναίκα που περιέγραψε, πάντως, είπε πως την είχε εντοπίσει στο παρελθόν, ωστόσο, το γλυκό δεν έδεσε. Βρε λέτε να χτυπάει για καμιά Κατερίνα Παπουτσάκη η καμπάνα;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top