«Ερωτευμένος» με τη Belluci o Robert De Niro!

Έπαιξε σε ταινία για πάρτη της και μόνο…

«Ερωτευμένος» με τη Belluci o Robert De Niro!
Η Monica Bellucci είναι αδιαμφι��βήτητα μια από τις πιο ωραίες και σαγηνευτικές γυναίκες στον κόσμο. Με την Μεσογειακή της ομορφιά, της χυμώδεις της καμπύλες αλλά και τα εκφραστικά της μάτια, έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κάνει τους απανταχού της φαν να παραληρούν και μόνο στη θέα της.
«Θύμα» της γοητείας έπεσε και ο διάσημος ηθοποιός Robert De Niro, που δέχτηκε να παίξει σε ταινία για πάρτη της και μόνο! «Η Monica Bellucci είναι ο λόγος που δέχθηκα να παίξω στην ταινία αυτή. Είναι χαρισματική και καταπληκτική γυναίκα. Δεν μπορώ να σκεφτώ καμία άλλη ηθοποιό με την οποία θα μπορούσα να έχω γυρίσει αυτές τις σκηνές», είπε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Και δεν σταματά εδώ, αλλά συνεχίζει: «Είναι μια καλλονή. Η φαντασίωση όλων των ανδρών», συγκρίνοντας την με τις άλλες Ιταλίδες θεές, όπως την Sophia Loren και την Μonica Vitti.

Στην ταινία «Εγχειρίδιο του Έρωτα Νο 3», ο De Niro υποδύεται έναν χωρισμένο καθηγητή της «Ιστορίας της Τένης» που μετακομίζει μόνος του στη Ρώμη. Εκεί ζει απομονωμένος, μέχρι που γνωρίζει την κόρη του θυρωρού (Monica Bellucci) και έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή του!

Ελπίζουμε μόνο να μην γίνει αυτό και στην πραγματικότητα, γιατί πολύ «θερμό» τον «κόβουμε» τον De Niro!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top