Η Δήμητρα Αιγινήτη στο κέντρο που τραγουδά ο Τσαλίκης

Δείτε φωτογραφίες που «ανέβασε» ο τραγουδιστής στο Twitter

Η Δήμητρα Αιγινήτη στο κέντρο που τραγουδά ο Τσαλίκης
Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε η Δήμητρα Αιγινίτη. Σχεδόν δυο μήνες μετά το χωρισμό της από τον Αντώνη Σρόιτερ, φαίνεται πως πια έχει τραβήξει το δικό της δρόμο και έχει κάνει άκρη το παρελθόν της για να το προσπεράσει όπως έγραφε στο Facebook λίγο καιρό πριν, ανακοινώνοντας με αινιγματικό τρόπο τον χωρισμό της.

Ο τραγουδιστής, που πέρυσι βρισκόταν στην συμπαρουσίαση του «Δέστε τους» με τη Δήμητρα Αιγινίτη και όπως όλα δείχνουν έχουν διατηρήσει φιλικές σχέσεις, ανέβασε στο Twitter του φωτογραφίες με την καλή του φίλη, γράφοντας: «Με τη Δημητρούλα μου… Χάρηκα που την είδα τόσο καλά…».

Χαμογελαστή με χαλαρή διάθεση και casual look, η Δήμητρα Αιγινίτη κάθεται στα πόδια του τραγουδιστή, ενώ εκείνος της δίνει ένα μεγάλο φιλικό και τρυφερό φιλί στο μάγουλο, αποδεικνύοντας ότι οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι και μετά το «Δέστε τους».
Στο νυχτερινό κέντρο το ίδιο βράδυ ήταν και η Βάνα Μπάρμπα, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Χριστίνα Κολέτσα, ο Ηλίας Βρεττός ο Αλέξανδρος του X-Factor ,αλλά και πολλοί παίκτες του Βig Brother.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top