Ευγενία Μανωλίδου-Kate Middleton: Τί κοινό έχουν;

Κάντε κλικ για να δείτε την απάντηση!

Ευγενία Μανωλίδου-Kate Middleton: Τί κοινό έχουν;

Πολλοί αναρωτήθηκαν από πού αγόρασε η Ευγενία Μανωλίδου το ροζ φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στην εκπομπή Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Την απάντηση έδωσε η ίδια η παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας τον Οίκο μόδας που «ευθύνεται» για την δημιουργία.

Πρόκειται για τον Βρετανικό Οίκο μόδας Issa, σχεδιαστές του οποίου επιμελήθηκαν το pink powder φόρεμα της Ευγενίας με την λεπτομέρειας της πιέτας στην αριστερή πλευρά, το οποίο συνδύασε με μπεζ γόβες Pura Lopez. Μέχρι εδώ, δεν υπάρχει τίποτα περίεργο.

Κι όμως… ο συγκεκριμένος Οίκος είναι ο αγαπημένος ΚΑΙ της μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα William, Kate Middleton, η οποία επιλέγει πολύ συχνά φορέματα από την Issa. Από εκεί μάλιστα ήταν και το μπλε φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε την ημέρα που ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες της με τον διάδοχο του Βρετανικού Θρόνου. Και αυτό το φόρεμα είχε τις χαρακτηριστικές πτυχώσεις κάτω από το στήθος, οι οποίες αποτελούν σήμα κατατεθέν των ρούχων της συγκεκριμένης εταιρείας.

Ο Οίκος έχει έδρα στο Λονδίνο και η εμπνεύστριά του, η Βραζιλιάνα σχεδιάστρια μόδας Daniella Helayel, έχει γίνει ευρέως γνωστή, ιδίως αφότου άρχισε να συνεργάζεται με την μέλλουσα σύζυγο του διαδόχου.

Η Kate βέβαια έχει φορέσει πολλές φορές στο παρελθόν φορέματα του συγκεκριμένου Οίκου. Εκείνη βέβαια σε δύο μήνες – λέμε τώρα – θα είναι σύζυγος του William. Λέτε και η Ευγενία να φορέσει στέμμα; ´Η να θέλει να φορέσει στέμμα;

Πάντως ένα κοινό με την Kate το έχει...όσο να το πεις... Τα υπόλοιπα θα έλθουν...σιγά σιγά... ένα ένα...

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή Βράδυ, με την Ευγενία και το φόρεμα του Οίκου Issa.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top